![]() |
|
LBN KonvertoryMám parabolu E85 a před rokem jsem si zakoupil konvertory black za cirka 80 Kč. Mám jich tam pět. Postupně mi však začaly odcházet. Prosím, poraďte mi nějaké dobré konvertory za rozumnou cenu. Prý jsou dobré tzv. rakety. Jsou úzké a dají se vedle sebe poskládat ve vzdálenosti dvou stupňů. Jaké s tím máte zkušenosti? |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 509 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: LBN KonvertorySmart titánium z 8 ks nejstarší mám 5let a nejmladší 2 roky a bez závad R^HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 409 |
![]() |
|
RE: LBN KonvertoryJo, vulkanizačka jde proříznout nožem, ale taky přitom můžeš skurvit koax pod ní. Prostě když to jde, tak je lepší dat jakýkoliv Cabelcon krim, či komp a pro jistotu gumovou přetahovačku a je to navěky. V zimě tu gumovou přetahovačku nesundáš, jedině tak s aku horkovzduškou.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |