![]() |
|
android Deluxe music deAhoj,prosím Vás, nevíte o aplikaci na androida na Deluxe music de ? live stream aby tam byl. A dále nějaká aplikace na androida na český a slovenský tv? Předpokládám, že by tam byly ty nekodovaný, ale sem tam se tam můžou objevit někde i ze základní nabídky, kdo ví. díky. |
aaaTonda
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 283 |
![]() |
|
RE: android Deluxe music deaj ked to z adresy nevyzerá iphone.antik.sk funguje aj na androide |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: android Deluxe music deNajdi su niekde adresy streamu a mas. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 644 |
![]() |
|
RE: android Deluxe music deA co tahle stránka - http://www.1mobile.com/deluxe-music-tuner-474370.html - nebo hledáš něco jiného? |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
odpovědi na odpovědi :)každopádně děkujimmc: v těch stránkách se nějak nevyznám a nevydím tan streamy TV mmc: normální stream pro pc mně v mobilu nejede jerzy: taky jsem si myslel, že tam bude stream tv, ale je tam jen rádio |
aaaTonda
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 283 |
![]() |
|
aaaTondaJa som používal na mojom androide a stale ju mám nainštalovanú App-ku od Deluxe Music Deluxe Music Tuner a bola cez Google obchod normálne k dispozicí aj cez SK IP.Ale momentálne nieje App-ka pre android dispozícií.Nenajdes ju ani na ich webe deluxemusic.tvNeviem prečo, ale neviem, či to nemá niečo spoločné s tým, že zrenovovali celú web stránku a možno pripravujú novú App-ku pre Android.Lebo na starých web stránkách bola App-ka pre Android normalne k dispozicí a teraz nieje :-/ :lookaround: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
aaaTondaZistil som to úplne náhodou, pretože mi zrazu cez App-ku prestali fungovať zablokované streamy, ktoré som cez ich promo kód mal normálne odblokovane.A teraz to nejde :O :-/ |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
![]() |