![]() |
|
Skylink - parabola?Ahoj všem, chtěl bych se zeptat na zkušenosti se skylinkem po změně FEC. Nebylo by lepší přikročit při běžné montáži k parabole min. 85cm? Samozřejmě dokáži standart 80cm parabolu na měřidlo seřídit pěkně, ale zdá se mi že už rezerva není nic moc oproti stavu před změnou. Dá se říct že platforma vylepšuje vylepšuje až bude teda vylepšeno :-(...díky za postřehy.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Skylink - parabola?Také mám ještě jednu na kopytu uplácanou laminátku 150 cm, letos oslaví 25let ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Skylink - parabola?kolego silesiánetaké jsem zháněl a přesíval písek ale tohle není o parabole ! i když já se setkál s kmitočtově závislou, ale o jiných fyzikálníh (prahových ) hodnotách, ale to už je mimo tohle fórum :))) :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
drobečekjen ta kovová vrstva,jaksi nějak už občas chybí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
tonekJasné. Ono je spousta jiných věcí mimo tohle fórum. A ta teorie je pro mne dost nudná. Ještě že výrobci na ni myslí. :))) |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |