![]() |
|
Nove oznacovanie TV PhilipsMozno to niekomu pomoze pri vybere v tom chaose co je na e-shopoch.....xx PXX xxxx / xx = Diagonale in Zoll xx PXX xxxx / xx = NEU 1. Stelle PXX: P = Philips 2. Stelle XHX: H = HD XFX: F = FullHD XUX: U = UltraHD 3. Stelle XXH: H-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T) XXK: K-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T, DVB-S(2)) XXS: S-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2), DVB-S(2)) XXT: T-Tuner (analog, DVB-C, DVB-T(2)) XXG: G-Tuner (Süd-Amerika) xx PXX xxxx / xx = Serie xx PXX xxxx / xx = Verkaufsregion Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Philipsbyla pro mne do soboty značka !nové oznáčení je sra.ka bo sy chachar z Ostravy doviezol taky wielky šunt řady 9 (pro ty co jsou na dovolené mohu dodat caly numer) no na anteně co aj stary humík pozna co je DiSEC 1 a 2 když sem zadal MINI bo jinégo niema!) na dva satelyty to našel po 15 minutach astra 19.2 a astra 2000 ! a na 23,5 našel po godziny zopar programov tak sem musel zadat DiSEC 1.1 3-4 satelyty! (bo innego niema!) to našel 2 razy 19.2 a jeden raz 23.5 a potem po 50 minutach dva razy 2000 programov ! No cyp ať Filipa aj jego programatorem střely ! :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
ani překladačgoogle si s tím neporadil,nějaká polskoostravština,jinak souhlas filipes je mimo,max. holící strojky pro ženy,je to značka na pí.. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Nove oznacovanie TV PhilipsRozpravky patria na iny web, po obrazovej stranke patri medzi spicku,ale nie v kategorii do 400€, tam to rad prenecha panasu a samsungu....;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquerePřesně tak.Je třeba přitlačit a potom je velká spokojenost. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
pro hoboNení to pravda. Já jsem přitlačil, 2,5 roku starý TV Philips 52PFL8605 za 54.000 Kč mi leží doma, je neopravitelný (nikde není náhradní díl). Nyní mám 5 měsíců Philips 55PFL6008K (stál 34.000 Kč), dnes jsem ho odvezl do záručního servisu Philips na opravu. Philips už není co býval. Abych byl spravedlivý, obraz a zvuk TV Philips je špičkový. A Ambilight je také velké plus - žádná jiná značka toto nemá. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Nove oznacovanie TV PhilipsOzes napisat o aku suciastku ide? Pripadne co je vadne na tom novsom?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pro liquereU 52PFL8605 je dle záručního servisu vadná deska 200 Hz (číslo dílu 9322-281-03682). Deska se prý samostatně nedodává, je součástí displeje LK520D3LB43. U 55PFL6008K využívám vestavěný SAT tuner + dekoder Technisat + karta Skylink. Ozývá se pískání při přepínání programů. Pískání je někdy i tehdy, když je na obrazovce více bílé barvy nebo zvolím předvolbu, na které je kódovaný program, který nemám předplacený = viditelná předvolba + "hláška", že nemám oprávnění sledovat tento program. Dle technika prý bude asi vadná deska zdroje. |
mispi
![]() |
|
mispiPodla toho cisla neviem ci som dobre videl, ale na jednom webe to mali, ale bez fotky, cena okolo 1000€.Zadaj si to googlu najdes to urcite.......ale ty vies kolko ti povedali v servise kolko by to stalo, keby......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereProtože je mi líto, že TV je neopravená, každou chvilku hledám na internetu, zda díl zdroje nebo celý displej někde není (google, ebay.com atd). Nenašel jsem zatím nic. V servisu mi řekli cenu displeje cca 10.000 Kč (prý je to odhadovaná cena, protože cenu dílu je možné zjistit jen u zboží skladem). Je možné, že je jen vadná nějaká součástka ve zdroji, protože TV šla, jen se každé 2 minuty vypnula a pak hned zapnula a tak stále dokola. Je možné, že šikovný a zkušený "fanda elektroniky" by špatnou součástku našel a TV opravil a cena by možná byla jen zlomek ceny displeje. Takového člověka zatím nemám a ani jsem ho ještě nehledal. Kdyby se takový našel, byl bych, samozřejmě, moc rád. |
mispi
![]() |
|
liquereJeště jsem zapomněl dodat, že ani v centrálním servisním středisku Philips v Praze tato TV není ani jako vrak, ze kterého by se díl vymontoval, protože těchto TV prý bylo prodáno jen pár kusů. |
mispi
![]() |
|
mispija som pozeral podla toho cisla co si napisal LK520D3LB43. Nechcem sem pisat link, lebo sa nema, ale hladaj diely TPVision LCD (najlepsie po nemecky,anglicky)a najdes odkaz do nemecka.Ak to bude ono uz to musis dat nejako dokopy aj zo servisom. Alebo ako pises nejaky schopny opravar....napis ako si dopadol.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Nove oznacovanie TV PhilipsChachar z Haviřova to zgryznul,motě se kupiť plazmy bez satelita i měli bysťě svienty spokuj!!! :laughing: Xtrend 9200 už je na cestě ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoNechápu, co má společného plazma s mým problémem. |
mispi
![]() |
|
RE: Nove oznacovanie TV PhilipsTo je fakt síla. 1184 éček bez dopravy.... |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
Mispi,ironie se špatně chápe?Plazmy přestali vyrábět,čínské/philips/vergle lcd led za těžký peníz pokračují ! :O :laughing:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoNepoznal jsem, že jde o ironii. Plazmy v obchodech ještě jsou. |
mispi
![]() |
|
bez irónie46PFL9707S12bez možnosti zadání pozic DiSEC hledá 15 minut a přesto nenajde dvě SPRÁVNÉ posice !!!! potom bez jakékoliv možnosti zda hledat vše či jen FTA !!!! hledá hodinu !!! potom když to přežijete tak pouze jeden favoritní seznam !,ovšem v pohodě ho lze naplnit . pak po dvou hodinách boje by se vám ten obraz líbil i kdyby byl horší ! cha ! (ale je pěkný , přesto že je to plasma!) :laughing: tak proč to nedotáhli do konce ??? P.S. mispi zkamasi ??? :8) |
tonek
![]() |
|
bez irónieA to se chlubíte, nebo stěžujete, že jste vyhodil přes sedmdesát tisíc? A jaká plazma? |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
tonekOd Vizovic. |
mispi
![]() |
|
RE: Nove oznacovanie TV PhilipsPhilips v ciernej technike bol vzdy podpriemer. TV by som od nich ani predtym a nejaku placku uz vobec nechcel. Zoparkrat sa stalo ze stahovali celu seriu TV, lebo zistili ze su az tak na figu. Bezny laik vsak o tychcto veciach ani netusi...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
mispizkusím zjistit desku :Ona velikonoce po letech pojedu na Lysou ? a Vsetín ? :8) |
tonek
![]() |
|
mispijestli chceš hoď ji zde do bazaru(ale já ji koupit nechci !!!) :O :O :O |
tonek
![]() |
|
tonekDo bazaru ji nedám. |
mispi