![]() |
|
O2TV - zkušenostiPřemýšlím o zřízení služby o2tv.Jaké máte zkušenosti?Programová nabídka,kvalita,rychlost internetu při spuštění tv,atd. Díky za všechny rady. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostinechtěl bych ani zadarmo ;)Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
O2TV - zkušenostiA co bys doporučil?Mám freesat,ale budu asi rušit. |
aries
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiZ jakého duvodu?Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
každé zboží má svého kupceAni jednu ze služeb nemá cenu pomlouvat, vše má svoje pro i proti. Je fakt, že s O2 se většinou setkávám při jeho odpojování v domácnostech, kde montuji satelit. :8)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiPanáček si asi myslí, jak s Kyslíkem udělá terno (inu reklama je reklama :D ). No hlavně se neupisovat na dýl než měsíc aby to šlo rychle vypovědět a šupat zpátky k freesatu :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiOno záleží jaké máš možnosti připojení k internetu pokud máš připojení VDSL tak O2tv běží bezchybně.HD program ubere 6MB,SD program 3MB.Kvalita srovnatelná se Skylinkem SD program konkrétně Slovak sport1 lepší.Navíc ČT2 HD,Prima coolHD,Slovak sport2HD-právě MU vers.MC kvalita dobrá.Za 151Kč to asi nikde nepořídíš.Ale opracdu záleží na tom připojení takže napřed zjistit ten internet protože jestli se nepletu tak neexistuje možnost zkoušky třeba na měsíc jeto asi nejméně 12 měsíců. |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiono nejde ani tak o to jakou máš rychlost internetu,ale jakou máš stabilitu připojení. |
feulon
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
Zvonkodrátkterý je třeba minimálně v pulce Prahy a ještě patřičně daleko od ustředny to asi nebude to pravé pro HD. ;) Jak píše hledac bez VDSL bych o tom tak nějak vubec neuvažoval. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
o2 mámMám to už několik let pro rodinnou spokojenost (satelit mám jen pro zábavu, nic placenýho). S obrazem jsem spokojen, s nabídkou programů též, dále možnost archivu, HBO OD, zpětné shlédnutí čehokoliv až 30 hodin zpětně (což je skutečně úžasný), internet to nezpomaluje. Já bych neměnil. Dlužno ovšem podotknout, že mám VDSL a bydlím do 2 km od ústředny. |
bobice
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
nejlepšíje,když máš doma víc TV přijímačů,nebo nahrávat 2 a více programů ve stejném čase,to je O2 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiOd ustredny jsem prave jen par metru.Takze by to melo asi slapat.Pripojeni k Internetu Vdsl 20mb. |
aries
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiMá vliv,když O2 má soused a já bych si chtěl také pořídit O2 ? Je tam nějaký dělení ? Doma používáme 4 počítače, tak nevím jestli by nešlo k zpomalení rychlosti netu.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiJá to mám jako alternativu ke Skylinku, pořídil jsem si to hlavně kvůli SS2HD, a jsem spokojen. Hlavně možnost přehrání jakéhokoliv pořadu do 30 hodin zpětně je perfektní. Navíc jsou tam něteré HD stanice, které na satelitu nejsou, např. ČT2HD. Za 151,- Kč základ + balíček Sport včetně HD verzí asi jinde nepořídíš. Připojení mám Vdsl 20 mb. Na druhou stranu např. Premiere league v HD kvalitě, jakou jsem měl na Cyfře+, rozhodně na SS2HD v O2TV není. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiO2TV doporučuju.Mám tuto službu už šest let.Mám i Skylink,ale ten už ji v této době nemůže konkurovat.V O2TV můžete nahrávat třeba šest programu na jednou nebo vrátit vysílání o třicet hodin nazpět.Kvalita obrazu je na hd programech stejná jako u Skylinku na sd programech je lepší u O2TV.Neříkám že to takhle bylo vždy,ale v posledním roce po přechodu na novou platformu a hlavně s novým setoboxem se to obrovsky zlepšilo.Pozor je třeba bít do jednoho kilometru od ustředny. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
mazaOd ústředny jsem cca 1 kilometr.Jak je to znát když seš od ústředny dál? |
aries
![]() |
|
RE: O2TV - zkušenostiTak třeba není dostupné hd,ale je to také dané stavem kabeláže.Takže někde hd muže frčet i dál než na jednom kilometru.Mužeš si to ověřit na stránkách O2TV,tam je přímo políčko ověřit dostupnost hd.Zadáš číslo přípojky nebo adresu a uvidíš.Nejlepší je tam zavolat a operátor ti řekne jak jsi na tom. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
mazaOK,díky.Na stránkách o2 když jsem zadal číslo přípojky tak mi to napsalo že je i dostupnost HD programů v mém místě.Takže by s tím asi neměl být problém. |
aries
![]() |
|
settoboxZdravím, chytám vysílač Klínovec a multiplex 4 na nové LG a na staré TV přes settobox jenom multiplex 1,2a3.Chtělbychrovněž přijímat mul.4 je tam Fanda a tak jsem si myslel, že bych si koupil jiný settobox ale jaký???na aukru je tento:SET TOP BOX O2 - MODEL CSK 380 TW myslíte, že je vhodný??.děkuji Hercik. :fuming: |
hercik
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
settobox 02Zdravím, chytám vysílač Klínovec a multiplex 4 na nové LG a na staré TV přes settobox jenom multiplex 1,2a3.Chtělbychrovněž přijímat mul.4 je tam Fanda a tak jsem si myslel, že bych si koupil jiný settobox ale jaký???na aukru je tento:SET TOP BOX O2 - MODEL CSK 380 TW myslíte, že je vhodný??.děkuji Hercik :((( |
hercik
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
hercikpokud ten vysílač Klínovec a multiplex 4 je O2,tak jsi ve správném vlákně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
![]() |