Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Pro admina

Je fakt, že tady moc často nechodím, ale nedávno se mi stalo, že jsem 3x zadal špatné heslo. Vyskočila mi krásná růžová tabulka, že mám někam napsat spoustu mých informací, že mi to někdo zprovozní. Nicméně v kontaktech, kde by snad každý hledal nějaký e-mail je jen koho všeho a kdy kontaktovat a číslo na redaktora. Zabralo mi cca 30 minut hledáním nějakého e-mailu, kde bych mohl poprosit o zprovoznění, ale nenašel. Dnes jsem se přihlásil z jiného PC a do budoucna bych uvítal aby byl v kontaktech e-mail pro tyto případy. Děkuji Hanys.

Honza222
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Honza222

vpravo nahoře tlačítko "Kontakty", je tam mejl na webmastera i na redakci, Netrvalo mi to 30 minut, ale 30 desetin sekundy se k tomu dobrat :-)

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

RE: Pro admina

Ukaž mi prosím, kde je tady ten e-mail
REDAKCE - redakce*parabola.cz

Kontakt redakce využívejte pro objednávku reklamy, nabídku spolupráce a zasílání tiskových materiálů, které souvisí s problematikou satelitní, terestrické a kabelové televize a rozhlasu.

WEBMASTER - webmaster*parabola.cz

V případě technických problémů s načítáním stránek parabola.cz kontaktujte webmastera.

ŠÉFREDAKTOR - Martin Vyleťal, telefonní kontakt: +420 608 078 919

Telef. kontakt není určen pro dotazy. Využívejte je pro připomínky a náměty ke stránkám parabola.cz a pro jednání ohledně spolupráce. Volejte, prosím, v pracovní dny mezi 11. a 15. hodinou. V případě, že se nedovoláte, prosím, zavolejte později v rámci stanoveného časového intervalu. Prosím, respektujte uvedený časový rozsah.

Chcete-li podpořit server parabola.cz, můžete na svůj web umístit následující ikonku, která je ve formátu GIF a v rozměrech 88x31 px. Máte-li zájem o bannery v jiných rozměrech, napište na adresu redakce.

ikona Parabola.cz - rozměr 88x31 (formát GIF)

Honza222

Honza222

Tu demenci jen hraješ?

REDAKCE - redakce*parabola.cz
WEBMASTER - webmaster*parabola.cz

patriklib

nehraje !

běží mu na display !

tonek
Registrace: 1/2009

patrik

.......sorry, až když jsem se na to podíval teď, tak mi došlo, že hvězdička je zavináč. Vidím to poprvé v životě a nechápu pruč to tak mají uvedeno. Možná to na klávesnici neumí zadat. Teď už to budu vědět.
Dík

Honza222

Honza222

Jo........

patriklib

RE: Pro admina

No asi to maj kvůli případnému spamu zasílanému různými spam-roboty...

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

Honza222

MĚ by to taky nenapadlo a nestidím se to říci nejsi sám .Příšte to může být i ve zkratce - RED-WEB

standa111
Registrace: 11/2009

Honza222

no je fakt,že pro inteligenty,co lezou na net,by tam mělo být doplněno"hvězdička znamená úspěch(zavináč)" R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra