Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Yamal 402 t2MI

dobrý den chtěl bych se zeptat zdali někomu jdou tyto frequence 12674v sr 14940 a 12694v sr 15282 připadně na jakémmpřijímači mám arivu 200 signál ukáže ale nic nenaskenuje.

vendy1968
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

ostatni frequence

ok parabola 115 triax lnb hama lipsi

vendy1968

T2-MI

Ziadny "obycajny" sat receiver toto nezvlada. na trhu je iba zopar profi masiniek, ktore si aj tak nik z nas, obycajnich sat fanusikov nezadovazi....

Na prijem preto potrebujes TBS 5925/6925 kartu. Mopzno aj nizsie rady TBS, ale to nemam ososbne potvrdene, takze tak.Tie dve to zvadaju, hoci to nie je najjednoduchsie a take, ako pri ostatnom sat prijme.

Snad sa o skusenosti s tymto systemom podeli kolega EnoSat, ktory uz ma nejake prakticke skusenosti. Snad aj dalsi sat uzivatelia.

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

re T2-MI

taky jsem si myslel že to je nějaká norma kterou ariva 200 nezvládne a nezvládne ji více běžných přijímačů teď by mne jen zajímalo jaký přijímač nebo kartu do pc konkrétně koupit abych mohl přijímat i tyto frequence bez problému.

vendy1968

RE: Yamal 402 t2MI

Mala by to zvladnuť každa lepšia PC karta s programom 4T2 analyzer.ja mám TBS 5925.

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

RE: Yamal 402 t2MI

diky moc za odpověd

vendy1968

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra