![]() |
|
Freesat karta VS Skylink digitalPro srovnání, podle tohoto přehledu:http://cz.freesattv.tv/satelitni-televize/freeSAT_karta/ ..v nabídce freesatu oproti digitalu u Skylinku chybí kódované: Cinema, déčko/art, Fanda, Zoom, Retro, Telka, Smíchov, Wau, Dajto. Dalších 9 Fta nepočítám. Mám ty kódované vyjmenovány přesně, nebo ten seznam na jejich stránkách není aktuální? (někdo psal, že něco i přesto, že není uvedeno tak s vlastním stb hraje). Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalMimochodem Skylink ten poplatek s takovouto konkurencí naprosto není nucen slevňovat, spíše vidím stále prostor ke zvýšení, ta nabídka je (v tomto stavu) diametrálně menší.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalSkylink by nikdy SP neslevnil a to ani kdyby byl konkurencí nucen. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 938 |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalTo si nemyslím, ale protože konkurenci v nejlevnější nabídce satelitní televize zatím jednoduše nemá. Mimo své vlastní šedivky T-mobile.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalV ČR určite v tomto vyhráva Skylink, na Slovensku hlavne v južných častiach je to asi vyrovnané keďže ľudia rozumejú aj maďarčine tak sa tam nachádza aj zopár HU staníc, čo v Skylinku u Digitalu nie je. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digital@telecirkus, určitě pádný argument R^Dalším by mohla být "četnost" změn instrukcí pro karty pro chataře..ale to jen tipuji podle minulých karet CW. U ICE nebo Irdeta to už asi bude stejné. Právě totiž řeším dilema zda raději sundat strom nebo vzít freesat. Ta nabídka je za stejnou cenu ubohá. A to už vůbec nezmiňuji HD, které na chatě považuji už trochu za hnidopišský argument, navíc s poslední tendencí sestupu (viz. poplatek Markíza + Joj).. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalJsem na to zvedav, jak to cele dopadne s HD programama v baliku Digital u Skylinku, když si ted asi zacnou televize uctovat za sireni jejich programu jakoby HD verzi i když tam nativního obsahu moc není. Zrejme asi dojde na to pokud se Skylink rozhodne sirit dal HD, ze je zaradi pravdepodobne do nektereho z placenych baliku. Takto to bylo i u UPC Digital u Nova cinema, Prima ZOOM a COOL, Fanda v HD. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 662 |
![]() |
|
žádnýsilně uvažuji o přechodu na IPTV od svého dodavatele internetu. |
rychling
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalTaky si myslím, že mimo ČT1 a ČTsport nakonec tyto zbylé tři mohou skončit jako "bonus" k jakémukoliv příplatkovému balíku. Beru to spíše jako velký krok zpět, krokem dopředu by spíše bylo vyřazení SD verzí, ale chápu, že to teď ještě udělat nelze. Ale bohužel konkurence je nenutí, protože není.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalZdar synci.Uz V.I.Lenin to presne vystihnul v dile "Krok vpred,dva kroky vzad"...:).Pozadavek televizi,platit za sireni HD verze svych kanalu (neplacenych v DVB-T =NOVY,MARKIZY,JOJKY a spol.) v SAT verzi je patrne legitimni,avsak naprosto mimo misu,obdobne to plati i pro CATV,kde ovsem jejich distribuce neni pro tohoto operatora kriticka z hlediska prenosu (ale pochopitelne nechce vydat ani korunu).Zaver,jak jiz mnozi uvedli: Lucemburske (ci jine v majetku zahranicni) platformy, nezaplati temto splantanym provozovatelum "HD" verzi sirenych bezplatne v DVB-T,ani 0,37 centu (musel by toto promitnout do cen).Muze si dovolit toto pripadne zaradit jako bonus do placene nabidky ,jak pravil Tomik.Smaryja Tomiku,nerez ty stromy:),ale na druhou stranu bude zase mozna cim zatopit:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
každy den T 535to tu spamuješ blbostmi skylink/freesat ;P jenom blbec si koupi satelit jenom na cz platformy ! zrejmne maš depresi že už nejsi zeleny mužiček ,diky bohu a proto to tu zasiraš každy den !! bež na lečeni vole !!!! Rv |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
WADERWADER proč blbec. Já sem si koupil satelit napřed kvůli upc a pak skylinku. Nevím co je na tom špatného. Každý nebude mít doma deste antén a motory a nevím co. Mi stačí jedna anténa a jeden provider. Stejně nestíhám koukat na vše.Jak ty jsi mohl být admin dotedka nechápu. Stvojím slovníkem. Hmmmmmm! Se divím že ti nedají meloun, za ten styl psaní. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
WADER"jenom blbec si koupi ..." a je jedno co následuje, co jsi chtěl vyjádřit. Za tohle bys měl dostat doživotní dištanc.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalSmysl bavit se o porovnání Skylinku a Freesat ma tehdy, pokud mate zaklad vyřešený treba DVB-Téčkem.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digital@Saxone, určitě víš, že jsou stále místa, kde si s Téčkem za normální cenu, která se nebude blížit pořízení satelitního kompletu jednoduše neškrtneš. Chápu, že vy z okolí Prahy na to můžete zapomenout, my to k ní máme třeba 430km. Neříkám, že by se docela levně za cca pořizovací cenu karty Skylink nedal pořídit stabilní příjem 1 a 2 muxu. Ale to je vše. Kde mám zbylé české muxy, HD, poláky a slováky. To jen tak, aby bylo jasno.. :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Začina další hádka a zámek?Udělal jsem si jen tak statistiku kolik a v jakém případě se uzamklo forum díky Satmanovi 1 alias wladys či joscer od září 2013 do dnes asi 140 stránek zpět od této: https://www.parabola.cz/forum/topic-79309/z deseti případů to bylo 6 x vdaka výše uvedeným pánům. Ke zvážení, že? Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digital@joscer, to neřeš, snaha je to stejně marná. Takových ukřivděných blbečků zde najdeš povícero. To co vidíš jen dokazuje, že jsem ho párkrát nevyhodil jen tak z dlouhé chvíle. Pak jsem ale pochopil, že je to mlácení prázdné slámy, proto s tím skončil. Bylo by pro mě daleko jednodušší si pokrytecky změnit nick a v klidu se ptát třeba na největší ptákoviny a mít od nich pokoj. Tento "klid" mi ale nestojí za to, abych si z nich dělal těžkou hlavu a sám sobě si lhal. Jediná možnost je si jich nevšímat. Pokud jsou pro toto fórum přínosem, pak s tím nemohu nic dělat. Hezký večerZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
TomeJǎ mám k Praze naštěstí taky daleko, nějakých 150km. Jsm upřímně moc rad, že mám ve své lokalitě kótu Kleť, ze které mi nyní svítí všech pět nejdůležitějších sítí ve standardní kvalitě a pokrytí je až na výjimky v pohodě. A šestá (RS8) bude taky v cajku. Jesle by to chtělo posílit na Táborsku Mux3,4 a RS7. Je tam moc pěkná nevyužitá věž v Radimovicích, to by hodne vyřešilo v případech stínu Kletě.Osobně SK/UPC neřeším, občas si koupím Flexi7. Uz asi rok se chystám na Sharing, ale furt je nějak přednější důležitější práce a jiná aktivní zábava. Maj sa, pozdravuj juniora. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalJsem asi 250 km od Prahy a chytám 35 programů. Všechny slovenské včetně + telky (ale tu nepočítám) a rakouské taky nepočítám, protože mě nezajímají. Na satelitu jsem chytal v základu téměř to samé a také mě cizí stanice nezajímali. V době analogu měl digitální satelit jakýsi smysl, ale doba pokročila a dopředu se dere digitál pozemní. do pozemáku má smysl investice i 3x převyšující sat komplet a proč je lidem co mají hlavu jasné, nepočítaje technické zhoršení funkčnosti karty skylink. Ani freesat na tom není lepši, jsou to též vyhozené peníze. To je zase můj názor. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digital@člověk, přijeď mi na chatu do 10000 namontovat 35českých a slovenských programů (a nemusí být ani jeden v HD) a nemáme se o čem bavit.Nehledě na to, že pokud ti k životu stačí nabídka pozemní TV, tak jsme oba z jiného těsta. Užij si to. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
MagicialProsím, mohl bys uvést vlákna, která byla zamčena konkrétně kvůli mě? Víš, nesnáším kolektivní vinu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalA to dokonce chytám na sice drahou, ale jedinou anténu. Samozřejmě ne všude je to možné, ale ani satelit všude není 100% jistota.Právě majitelé karty skylink kteří je používají na chatách o víkendech mají problémy s funkčností karty „díky vylepšení“ skylinkem a také ne jenom z tohoto důvodu uřízli v lese klacek na který přišroubovali anténu, namířili na vysílač a koukají ihned. Věřím že by si to zvládl i ty, jistěže takto to nelze realizovat úplně všude, ale skoro všude. Určitě nejsme ze stejného těsta a vypadá to že určitě nejsem sám. |
člověk
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digital@člověk, umíš česky? Dokážeš rozpoznat rozdíl mezi: Všude, skoro všude a u mě na chatě? Fakt si myslíš, že mě zajímá co ty doma chytáš na klacek?Nejhorší je ta pověstná srážka s.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digital" u mě na chatě?"To jsi měl napsat hned že máš chatu na způsob zemljanky..., ale dá se namontovat anténa na nejbližší strom a odtud stáhnout koax do země. Anténa snese trochu i pohyb stromu ve větru. |
člověk
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalVýborně to by mě nenapadlo, to jsem potřeboval vědět. Teď mi ještě prozraď na který(které) vysílače mám tu drahou anténu natočit. Díky moc!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Freesat karta VS Skylink digitalNení zač, rádo se stalo.Nenapsal si kde přesně chatu máš? Jak ti mohu odpovědět? I když ideální je místní šetření s přístrojem. |
člověk
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |