Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Freesat karta VS Skylink digital

Pro srovnání, podle tohoto přehledu:
http://cz.freesattv.tv/satelitni-televize/freeSAT_karta/

..v nabídce freesatu oproti digitalu u Skylinku chybí kódované:
Cinema, déčko/art, Fanda, Zoom, Retro, Telka, Smíchov, Wau, Dajto.

Dalších 9 Fta nepočítám. Mám ty kódované vyjmenovány přesně, nebo ten seznam na jejich stránkách není aktuální? (někdo psal, že něco i přesto, že není uvedeno tak s vlastním stb hraje).

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesat karta VS Skylink digital

A co když ti to ideální místní šetření s přístrojem nevyjde? :)))

Tomik535

Nic není 100%tní, ale takový už je život.

člověk
Registrace: 3/2006

:laughing: A mám to zadarmo!

Tomik535

člověk

No jestli budeš radit stejně "kvalitně" jako spravovat lidem karty /viz ta tvá nedávná anonymní komedie/ tak bych se měl před tvými taky na pozoru. :lookaround:

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

člověk

Člověče Ty jsi úplně mimo, tys na té své JM asi neviděl nikdy kopec, jinak bys nikdy nevyplodil to svoje "s jednou anténou" "skoro všude". Navíc už v blízké době uvidíme, co s pozemním příjmem provede spuštění všech LTE BTS - podle plánu do 7 let budou čekat pravděpodobně i Tebe problémy s příjmem DVBT které si laik nebude schopen sám řešit bez odborníka - tedy dalších investic. Samozřejmě že už i v současnosti je v naprosté většině míst v ČR pro realizaci plné teoreticky dostupné dvbt nabídky v daném místě potřeba odborná (tedy nikoli levná) instalace. Proti tomu je instalace paraboly na Skylink prdnutí do vody.
Nemluvě o dalších dig.dividendách atd. které naši tupí a zkorumpovaní poslanci ve prospěch mob.operátorů aj. určitě schválí, takže další přelaďování v dvbt- tj.investice pro občana... a jsem přesvědčen, že také v budoucnu převážně placené DVBT

lance
Registrace: 10/2008

Tomik535

S tou častou změnou keys u SL karet bych to tak černě neviděl, už s tím celkem přestali (aspoň u ICE co vím), už těm tupcům asi došlo že tímto stejně nic neřeší akorát nasírají lidi a přicházejí o zákazníky... takže podle toho bych se dns asi nerozhodoval :)

lance
Registrace: 10/2008

@lance, jasně to byl jen takový příklad pro ostatní, stejně bych si kartu vozil sebou. Mě jde jen o ty stromy, které nejsou moje. Přitom by stačil sundat jen jeden. Našel jsem sice signál i na jiném místě pár decimetrů mimo střechu, ale musel bych dělat nějakou šíleně hnusnou konstrukci a pokud ještě porostou, tak jsem za chvíli tam kde jsem byl..

Tomik535

Magicial

Magicial to nebylo kvůli mě ale kolegové za to můžou na hlouposti musíš reagovat.

satman1
Registrace: 9/2010

No sorry to je tvůj pohled, ale kde je napsáno že oni říkají hlouposti a ty pravdu.Pravdy jsou jen jedny. Oni zas tvrdí opak. ;)

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

spinavym

perom sa cista hra napisat neda...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

BIDLO
Když nevíš o co se vlastně jedná, tak se raději do toho nemontuj se svým konstatováním, které pouze ucpává vlákna a nic neřeší.

lance
Plácáš nesmysly. Právě na JM je terén tak členitý že tady kdysi museli postavit Kojál aby byl signál všude dostupný a Pařízkovým vynálezem se ještě situace zhoršila.
Ani mě moc nezajímá co bude v budoucnu s dvb-t, tu situaci budu řešit až v budoucnu, jenom vím že nebudu podporovat zloděje a něco se zase vymyslí. Nyní dvb-t funguje a to je základ který se musí využít.
Co vím, že satelit (skylink) přestává být rozumě reálný a není špatný tah ho hodit na šrotiště minulosti, ale to je každého věc.

člověk

@člověk

...souhlasím s tím, že situace okolo LTE se bude řešit jakmile bude reálný zdroj rušení, do té doby je to jen plácání do vody. S tím satem jsi ale šlápl vedle, hodně lidí se k němu vrátí, pořád se vyplatí dát pětibábu za skylink ready s kartou než vysolit pár desítek tisíc za kanálové vložky-což by do menšího jednogeberačního RD byl asi úlet. Tak asi tak každému co jeho jest...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

gunter

Jo, na rozumný názor se dá reagovat.
To není jen pětibába za ready, jen si spočítej veškeré náklady na možnost sledovat skylink za cca 10 let provozu. Kanálové vložky zatím nikde nebylo potřeba instalovat (u RD by to byl zatím finanční nesmysl) a proto za 10 let provozu dvb-t to vychází skutečně za babku. Jak se situace vyvine později se teprve uvidí, ale beru to jako věc názoru.

člověk

No jo člověku. Ale pochop jedinou jednoduchou skutečnost. Někomu NESTAČÍ nabídka dvbt. Je ještě o čem mluvit?

Tomik535

T535

To Ti nikdo nebere, chceš platit za reklamu? Hlavně že jsi spokojen.

člověk

Magicial

Mám to brát tak, že na moji otázku nejsi schopen odpovědět, tedy že tvůj příspěvek, na který jsem reagoval, byl lež?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Magicial

Magicial no a ty si myslíš že máš jenom ty pravdu. Proč si myslíš že máš jenom ty pravdu. Ty tu posuzujes lidi podle toho co píší o skylinku? Není to trapné. Když píší pro skylink tak jsou hloupí a když proti jedničky. Máš trochu jednoduchý pohled na svět.

Chlopi sobota večer hurá do terénu. (^o^)

satman1
Registrace: 9/2010

satman

A i když někdo napíše hovadinu no a co. Toto je tvůj web nebo si majitelem Skylinku? Hájiš jejich práva za peníze? Musiš neustale reagovat a vysvětlovat a polemizovat. Co si ochránce lidských práv? Mně to žilky netrhá. Je to svobodné forum a ať si tu každy piše co chce v mezích pravidel této stránky.Evidente nemaš rodinu, děti. Běž ven je krásné. R^ R^ R^

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

člověk

No hlavně jak ty víš o co se jedná ale přitom tu plácáš o Skylinku opět naprosté kraviny. Nejdřív namísto rychlého řešení šaškárna s anonymitou /ale hlavně že to díky vlastní neschopnosti bylo na koho svést/ a nyní zase naprosté bláboly o šrotišti. Vážně nevím kdo ta vlákna ucpává víc takže si nejdřív zameť před vlastním prahem. :)))

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Porovnaj si hotliny oboch providerov. Bolo by tiez zaujimave zostavit tabulku najneschopnejsich. U mna s velkou rezervou ma najhlupejsi hotline Skylink, na 2. mieste Teľakôň Slovensko.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra