![]() |
|
Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrovyPřed nedávnem jsem vložil příspěvek, že mi nejde karta skylink. Dnes mi dorazila aktivovaná z ČR na Kanárské ostrovy, je to ta nová M7 irdeto, přístroj mám SAB Titan I HD 3606, který by měl v irdetu chodit, ale vložím kartu a opět nic.To opravdu jde jen na přístrojích skylink ready? |
skye177
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrov...ještě jsem našel software na tento přijímač, když bych jej nahrál, mělo by to chodit?http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=249501 |
skye177
![]() |
|
RE: Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrov...A je tam vůbec signál? Skylink je na satelitu astra 3 a ten vysílá pro střední Evropu, podívejte se na mapu pokrytí, já tam Kanáry nevidím. |
Laďka
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrov...tá karta tam proste nepojde neriešte signál... Standard HD M7 LEN v Irdeto Pi-sys |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrov...Pokud je M7 tak to nepujde. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrov...Pokud má CI slot nechej si poslat modul,nebo ji vyměn za ICE,na aukru ji koupíš za pár korun.Kromě transpoderu ČT , který by měl jet v evropském svazku(pokud jsou weby aktuální),jedou všechny ostatní transpodery v panevropském svazsku tedy i s pokrytím Kanárských ostrovů. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrov...děkuji za info, ale pořád nechápu proč M7 nejde v přístroji, který má irdeto...signál tu je, jen mimo transp.s ČT1, ale to je to nejmenší nynítakže řešení je modul, přístroj Skylink ready, nebo ICE? chápu to dobře? |
skye177
![]() |
|
RE: Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrov...chápeš to dobre, riešenie je také ako si uviedol.Jediné v čom nemáš pravdu je, že ten Titan má irdeto. Má to Conax podla popisu je to na chipe ALI3606 |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta M7 skylink Kanárské ostrov...OT: jak je to vůbec možné,že oneeeee takový antispamista a anti drýstal je zabanován právě kuli tomuto?? :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
![]() |