![]() |
|
SS1 jede v TOPFUN misto SS2zdravimdneska jsem se chtel divat na manchester city na Slovak sport2 a na samsungu TV kde mam aplikaci od Topfunnu mi jede pod SS2 program SS1 ktery je pristupny i na Skylinnku. ma nedko stejny problem? zkousel jsem i aplikaci pro android a i tam na SS2 jede SS1 |
josseph
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2I Topfun Panasonic .... :fuming: Protože to není první a ani druhý přešlap, budu žádát kompenzaci ..... |
lajči
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2bohuzel nemaji zadny telefonicky kontakt takze jsem zvedavy jestli na to prijdou az v pondeli.... chlubi se kde muzou jak jsou super a opravdu to neni poprve co neco zasadniho nefunguje... |
josseph
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Moje peníze viděli naposled .... A zdarma im udělám reklamu na jejích služby ... |
lajči
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2otazka je jestli nahodou nejsme jedini dva co si tu sluzbu kupuji :-))))) |
josseph
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Asi jo. Ostatní mají na PL DIGI, poláky,klíče nebo stream. :))) |
lajči
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2:))) Canal+HDFútbolAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2me by zajimalo jestli vubec TOPFUN zamestnava nejaky lidi nebo je to jen preprodej sluzeb... otazka je totiz jestli ten stream tam pousti spatne SS nebo se topfunu potentovala aplikace.... kazdopadne z dnesnich 3 zapasu uvidim jeden a to se na nej nedivam pres topfun ale skylink... takze je mi topfun uplne k h.... |
josseph
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Já si to platím taky :))) ale dnes jsem nesledoval. Odpověď na Faceboolu před 3 hodinami."Dobrý den, zjistili jsme technický problém u našeho dodavatele signálu, jejich technici už problém řeší, věřím, že bude vše v pořádku co nejdříve. Prosím o trpělivost." Před hodinou : "Chyba je odstraněna, omlouvám se a díky za trpělivost."Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2problem je ten ze to nejelo minimalne od praveho poledne az do pul sedme takze zapasy premiere league kvuli ktere si to 99,9% lidi nikdo nevidel :-))) jeste ze uz zbyva par kol do konce sezony pak uz si to az do pozdniho leta nikdo objednavat nebude. a snad Topfunu konecne docvakne ze kdyz naserou dost lidi tak tech lidi co si to objednaji potom ubyde jeste vic. velmi zvazuju uz i kvuuli silene politice skylinku ze si dotahnu kartu z polska a pak budu mit klid jak od topfunu tak i od skylinku :-)))) cesky programy chytnu i na antenu :-))) |
josseph
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Bože, hlavně se z toho fotbalu nepo... Rv |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
to: rogueTobě to může být jedno, jestli se my z něčeho po... . |
lajči
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Já se díval na Arsenal a vše v pohodě dneska taky! |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Topfun ss2 hd |
satman1
![]() |
|
jossephJoseph chyba u tebe vše jelo v pohodě! |
satman1
![]() |
|
satman1Včera vysílali místo SS2 SS1. Dneska je to v pohodě. |
lajči
![]() |
|
lajčilajči no já nevím já mám zaplaceno jenom ss2 hd a díval sem se na Arsenal. A vše v pohodě. Ani žádný 5 hodinový výpadek nebyl. Mam LG TV. |
satman1
![]() |
|
satman1Dokážeš vůbec pochopit psaný text ?? Píše se o sobotním výpadku. Sobota je den, který je v týdnu hned před dnem, který se nazývá neděle. Jestli se u tebe zápas Everton vs. Arsenal hrál v sobotu, tak jseš buď kouzelník s časem, nebo něco s tebou není v pořádku. Tipuju to druhé. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2On je kouzelník jako předtím kolega s Nova sport HD v UPC. Jen on to měl v HD jako nyní Satman jen on to viděl. Zase jeho neskutečné kecy !!!Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Pardon ten Arsenal je překlep vím že sem se díval odpoledne a šlo to. Ale je možné že sem se díval ve 4. Tak sem si nevsim ze je tam 1 místo 2. Měli sme oslavu tak se u toho prikoukavalo.bretah zdravím tě. Ty můj věčný čtenáři. Sem rad že mě sleduješ na každém kroku. Mam rad obecenstvo. |
satman1
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Pardon aj ja sa omluvam pozeral som Nova sport HD na skylinku.Je to preklep pozeral a zabudol som , že pozerám skylink.Zdravim tiež večných čitateľov, ktorí ma sleduju.https://www.parabola.cz/forum/topic-81444/ :bigeyes: Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Na d.e.b.i.l.i.t.u je třeba upozorňovat stále. |
bretah
![]() |
|
bretahbretah to píšeš o sobe? Sem rád že někdo si to umí přiznat jak na tom je. |
satman1
![]() |
|
RE: SS1 jede v TOPFUN misto SS2Chytrému napověz.... |
bretah
![]() |
|
reakcenapsal jsem na podporu a reakce byla okamžitá a překvapivá!! |
sisi15
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 46 |