Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

SAXON v kompotu

To jsou věci..no nevím..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SAXON v kompotu

Nevím co se komu nelíbí-jeden tady na DISKUSNÍM FORU shání kšefty a druhý tady ne jednou porušuje pravidla-mail zde uvedl už několikrát!!!!!
Tak pravidla platí pro všechny nebo tady bude někdo mít privilegovanou moc si dělat zde co se mu zamane?
Nehledě na to že tady nedávno použil druhý nick-taky normální?
A bylo mu to tolerováno.
Tak aby se zněj náhodou někdo.....

fitipaldi
Registrace: 4/2011

To o čem je tu řeč jsem chtěl zavést nebo navrhoval už dávno. Dostal jsem ovoce tak ,že nic. ;)

koax
Registrace: 2/2008

Pokud jsou nějaká pravidla, měla by se dodržovat. On si Saxon taky myslí, že má patent na rozum. To je takový problém, aby si udělal webstránky, kde dal saxon instalace satelitů, aby si každý průměrný uživatel googlu mohl jeho údaje najít???

charlie4
Registrace: 2/2011

Redakce?

Jsou admini kompetentní?Rychlost smazání jeho emailu byla bleskurychlá.

Ale toto téma tu držíte nějak dlouho.

SAXON v kompotu (# 1843)

Pokud toto není SPAM tak by Vyletal měl zavřít krám a jít dělat do zeleniny,když smrdí ryba tak vždycky od hlavy.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Ale co, co, - admin dbá ma pravidla a tak : padni komu padni, viz. "p. Miloš Zeman". Jinak ale pozor, jsou telefonní čísla i veřejná - to zakázané v pravidlech není. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

habr - další co se dal k pomocné stráži VB ?? :O

lance
Registrace: 10/2008

Jak v základní škole

Nebudeš poslouchat,nebo budeš zlobit,tak 100 x napíšeš ......Jako v kocourkově si připadám na tomto webu!!!

Jaros
Registrace: 10/2007

Lance

Je vidět hochu že pamatuješ dobu minulou,neboj možná ti ji Putin vrátí.Neboj on ti uzná i ten odboj.

Pokud toto téma není Spam ,tak co už.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Doufejme,že to Saxona nerozhodí a neodejde další schopný z tohoto webu,jako kdysi Antonín.Chce to vyhlásit referendum!!

Jaros

Jaros

Ja by som vyhlásil najskôr referendum, či je treba vyhlásiť referendum. :)))

Cage
Registrace: 11/2012

Referendum

Je nejvyšší forma demokracie, ale je otázkou, jak bude chápáno vládnoucí kuratelou.... jednou jsi radikální separatista, jindy pokojný demonstrant :-))))

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

habr

To víš že tu dobu pamatuju, ale narozdíl od některých se mi po ní nestýská :) Právě proto však tak nějak nemůžu přehlídnout určitý typ chování (donašečství) typický právě pro ty tehdejší pomocníky VB :) Oni by rádi byli příslušníky (adminy) ale nejsou, tak si to kompenzují a alespoň jim radí (koho vyhodit, co zamknout atd...).

Debatu diskutujících na webu parabola o pravidlech fóra na webu parabola vážně považuješ za SPAM ?? :)))

lance
Registrace: 10/2008

Co zas melete : I v demokracii se musí pravidla dodržovat. A referendum je na : státo-právní uspořádání, EU,volby, ... atd.. Proč se v BD - NSR nebo OE maj, tak jak se maj - tam to totíž OK funguje. :))) R^ :)))

CES

Není první ani poslední...

...kdo je na BANové dovolené... Hysterii okolo tohoto nechápu... Opravdu by neměli být rovní a rovnější....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

jenom zběžně sem to prolítl tak že :

to juzek : sax má za články dobře zaplaceno

to habr: sax se může vyjádřit a také se již dnes v 06:47:15
vyjádřil !!! :laughing:

to Marek S: sax není nešťastnej ale vyčů..nej lhář !!!..
s dvojí registrací, ač několikrát přistižen zapírá
a zapírá ;P Znám spousta chytřejších a méně
namyšlených odborníků tak že jako člověk jsi
ubožák! A ještě bych mohl vzpomenout tvoje urážky
ale to je to poslední . Zkus se k tomu vyjádřit!?

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

Saxona jsem bloknul já....

a nevědomky, protože jsem ty pravidla nikdy nečetl....chtěl jsem poradit a protože saxona uznávám a bydlí ode mne kousek (českobudějovicko), tak i od něj něco udělat...takže moje chyba, odpověď jsem si přečíst zásahem admina nemohl a tak mi ráno v mém emailu přistál slušný dotaz, zda náhodou nejsem ten tazatel z Paraboly.cz (protože jsem tu měl nick pod svým jménem a příjmením a uvedl jsem místo kde ten kšeft může být a google je google).A taky ten kšeft dostane....ale vy se to nedovíte, protože to admin smaže a já dostanu trvalou stopku na všechny nicky, které tady teď mám....a příjmení mé babičky je Vopičková....

lubos
Registrace: 6/2009

Saxona jsem bloknul já...

A pro admina uvádím, že heslo k tomuto nicku jsem našel asi po dvou letech....ale to se dá dohledat podle příspěvků...a teď už mám kontakt na Saxona a pokud budu mít dotaz, tak nebudu potřebovat tuto stránku, ale pošlu to rovnou....takže mi to trvalé zablokování vadit asi ani nebude...jinak se všem uživatelům omlouvám za tuto komunikaci, ale na začátku jsem chtěl jen od někoho pomoci, nic víc....mějte se tu fajn... R^ ;)

lubos
Registrace: 6/2009

To:lubos

Tak je to spravne a tak to ma byt!

jerzy
Registrace: 7/2008

Páni,

mne tieto debaty o pravidlách pripadajú ako hádanie sa malých detí pri hre o guličky. Že či mohol Janko hádzať aj ľavou rukou, keď Miško hádzal pravou. A nech sa na mňa nikto nehnevá, ale celé tie pravidlá mi pripadajú tiež ako pre malé deti...no, no, no,ak skúsiš dať odkaz na iné fórum, tak pôjdeš do basy,smiešne! A ešte pridám jeden citát z tohoto vlákna:
"Ale osobně jsem názoru, že ty mohou přidat jen menšině uživatelů ale ne fóru jako celku (jednoduše nebude téměř co číst, stejně jako jinde)"

Vážený, už teraz tu nie je, okrem pochlebovania a udávania, čo čítať. No a teraz aby som už tiež bol po prvý raz na čiernej listine! Vždy som sa snažil písať k veci a poradiť s najlepším vedomím, ale fakt už asi v tomto fóre končím.

Eman

Emane nebreč, dneska se to valí jak rohlíky, tak co chceš furt technického rozebírat. Prostě jiná doba. To se kvůli tomu oběsíš?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomiku, chápu že ti toto vlákno uniká, ale jeden z těch, kvůli kterému to tu takto žalostně vypadá jsi ty.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

nesnesitelná lehkost bytí

to luboš:
a o co ti jde ??? chceš pochvalu nebo po.eb?
jseš mistr který tuhle stránku nepotřebuje tak co se tady předvádíš ??? Neznalost zákona neomlouvá ale bohužel dnes je každý machr co podvádí , ať ty či saxon co hraje mrtvého brouka

A uži si jeho pomoci i když jsi psal že to zvládneš sám , opravdu je nám kulový po tom co spolu spácháte.

Tady jde o trochu něco jiného ale to se asi dnes nenosí ?

:scared:

tonek

mě to připadá

,jako by saxon umřel a všichni tady pro něho pláčou,nechápu ten povyk a vůbec zakladatele tématu,pravidla jsou jasná,platí pro všechny bez rozdílu,admini plní svoji funkci nezaujatě(což vždy nebývalo),každý pravidla zná , potvrdil přečtení a souhlas s nimi,tak co řešíme?saxon jistě dobře věděl,co dělá a tohle ho nijak nerozhází R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ale jak

jsi psal
třepal se na kšeft :laughing: Rv :laughing:

který mu přeju ! Snad mu ho nevyfoukne Marek S !!! :)))

tonek

tonku

v pořádku,kšeft je na prvním místě,pravidla-nepravidla,byl bys jiný? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra