![]() |
|
Dekódovací modul EuroCAM CL+Zdravím všechny. Prosím o pomoc. Mám tv Samsung UE40D6530 a výše zmiňovaný dekódovací modul a kartu Irdeto Ice. Od dnešního rána tv píše Vložen modul CL+CAM probíhá ověřováni... a pak naskočí zakodovaný signál. To vše se opakuje v pravidelných intervalech. Servisní poplatek samozřejmě zaplacen. Do dnešního rána vše šlo o.k. Děkuji všem za pomoc. |
kufic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+koudelka se nudí tak si hraje bude potřeba nový modul :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
satmamTak to mi moc k smichu nepripada |
kufic
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+Jak vypadá ten modul? Červenobílý? Ten by měl v samsungu šlapat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+Je modro zeleny... |
kufic
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+Tri roky to slapalo o.k. |
kufic
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+s CA modul IRDETO SMIT (fialový) vše v pořádku hraje :O |
kufic
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+A tomu se divíš?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Ani nedivim,ale neni mi jasne,jak je mozne,ze tri roky to slo a ted ze dne na den tma :lookaround: |
kufic
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+A nestahla si ta TV nahodou novy SW z netu? |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+Aktualizaci SW v pohotovostnim rezimu mam vypnutou,tak tim to asi nebude. |
kufic
![]() |
|
RE: Dekódovací modul EuroCAM CL+Mám stejný problém, jen ten modul mám v LG, tedy mám 2 x LG, x modul, 1 x karta Skylink - placený balíček + 1 x 2. kartu.Vše šlapalo bez sebemenších problémů až do 2. přeladování Skylinku a potom to najednou začalo blbnout. Zakodované programy, které jdou i volně, ale puze na 1. kartě 2. šlape v pohodě. Pravidelně se to stává v pondělí odpoledne po vypnutí v neděli večer cca 22 - 23 hod. Pomůže vyjmutí modulu z TV a znovu zasunutí a naskočí okamžitě. Na druhé televizi, zase zustane zakodováno pokud vypnu na JIM JAM, u ostatních programů je to OK, také se to před přelaďování nedělo. |
Vlastik11
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Dekódovací modul EuroCAM CL+vypadlo mi 2 x stejný modul EuroCAM CL+ |
Vlastik11
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
![]() |