Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vylepšení fóra-nová záložka

Děkuji redakci za spuštění nové záložky-Vaše Reakce!
Najdete ji pod položkou Vaše témata a zpřehledňuje na co daný Nick reaguje! R^
:)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 157
Odpověď v diskusním vlákně

@oneeeee

Diskuse je stále dostupná i bez přihlášení. Nicméně včera toto neplatilo (kvůli testům).

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

RE: Vylepšení fóra-nová záložka

@oneeeeee a čo by malo byť na stránke bez prihlásenia? Prázdna stránka iba z nápisom Parabola cz? :laughing: Alebo ako si to myslel!

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

No jasné redakce to už napísala.

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

nechápu

proč ke spuštění "S.S." (raději P.M.) je třeba aby všichni psali redakci ? Přitom se o tom již léta diskutuje,
resp. požaduje.
Je li to tak složité není jednodušší vyhodit pravidlo
namber 5. ???!!!

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

když vylepšit

tak proč třeba neošetřit co se mi právě stalo v jiném tématu! než jsem naklepal dva řádky , kolega napsat takřka to samé !

na jiném fóru jsem v tomhle případku upozorněn!

:8)

tonek

@tonek

SS vzniknou jen pokud bude dostatečný zájem. Proto ta výzva čtenářům.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

to zní hezky , dík za reakci ale já ten zájem pozoruji,
( ale NEPROJEVUJI !!!) již LÉTA !!!

:lookaround:

tonek

to redakce

Myslím si že je evidentní, že SS uvítají všichni, protože SS jsou zcela normální na 3/4 všech diskusních fór.

Avšak za sebe mohu říct, že se nikoho prosit nebudu, mám svou důstojnost. Buď to zavedete, protože chcete, nebo nezavedete - přesně dle hesla "kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce ten hledá důvody".... Pokud SS nebudou, nic neztrácím, páč jsem nic nezískal....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

soukromé

dotazy mají i druhou stranu mince,např.pokud někdo uvede problém,řeší se to třeba 2 dny,potom se tazatel spojí s jednotlivcem a problém dořeší,v pořádku,ale pro budoucí tazatele se stejným problémem je to nevyřešeno,znovu založí téma(zbytečně),znovu se mu budou ostatní věnovat(zbytečně),na ten výsledek řešení třeba čekají i další v diskuzi,nebo i mimo a nic,diskuze by měla být od začátku do konce transparentní pro všechny,pak už to bude jen ,napiš mě a vyřešíme,to už se to může tady rozpustit

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pravda pravdoucí

jak vypusí výra

to už se to může tady rozpustit

Rv :laughing: Rv

tonek

pierrepetr

proto je lepší phpBB fórum kde by byly sekce dle přístrojů a přes SS by se řešily opravdu SOUKROMÉ záležitosti... Zde je to dokupy a je problém s vyhledáním. Třeba ta dnešní nově instalovaná záložka dle mě by měla větší smysl, pokud bych si ji mohl vyvolat jako reakce druhých lidí, nejen svých....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

@tonek, je těžké pochopit, že tento zájem může léta projevovat stále jen pár stejných jedinců (řekněme třeba do 1% registrovaných?). Pak jsem více přesvědčen o jejich nevýhodách než naopak. Ale jinak jsou mi ukradené jestli budou nebo ne. V tajném hlasování bych hlasoval proti.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

apriliarsv

souhlasím,nic není dokonalé,jen krákající toneček

pierrepetr

Tomik535

souhlasím,SZ v diskusi k ničemu,pokud to někdo potřebuje tak se k nicku snadno dostane a pokud to je jen náhodný prositel,hodí svůj mail a je mu jedno,že bude mít týden zaracha,stejně sem už nikdy nepoleze

pierrepetr

@aprilia, nezlob se ale nikde ten evidentní zájem VŠECH, jak píšeš, nevidím.

Diskusní fórum si může člověk vybrat třeba i z důvodu, že se něčím LIŠÍ. osobně nemusím chodit na všechny co jsou na jedno brdo. A někdo to může vidět i zcela opačně. Rozhodně bych ale - být tebou - nebral jako rukojmí "všechny". :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

No dobře... tak teda ti co chtějí SZ nejvíce řvou :-) Je fakt, že i bez nich se k info dostanem, svět se bez nich nezboří

apriliarsv

Vylepšení fóra...

Tiež si myslím,že je tu malé percento tých,ktorí chcú SS.Po jednej strane chápem,že dá sa vyriešiť pár vecí,aj takýmto spôsobom,ale po druhej strane načo ??? Súkromné správy sú niekedy ako zoznamka,či chat tajností.Pokiaľ sa chcete kohokoľvek spýtať,čokoľvek,čo súvisí s týmto webom,tak načo súkromne ? Diskusia je tu voľná,tak nie je problém.No a v Pravidlách je dodatok,kde v najnutnejších prípadoch smiete požiadať o e-mail iného,s jeho zvolením cez redakciu.
@Redakce-zmeny sú fajn,určite dobrý prínos a nápad.

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 09.04.2014, 22:51.43

Mego
Registrace: 2/2010

konečně to chápu

v Rumunsku jsem jel autobusem , bez oken a bez sedaček !!!

asi ten luxus požadovalo pouze jedno procento?!

:laughing:

tonek

Souhlasím. SZ nejsou potřeba, pokud by zde díky několika hl.oupých křiklounů nebyl zaveden bod 5 zdejších pravidel.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Vylepšení fóra...

@Tonek,určite je menej za to,aby boli srístupnené,máš to aj v odpovedi vyššie.Pokiaľ sa stav zmení,reálne to môže byť...
@Kuba-nie je to kvôli kriklúňom,ale kvôli zneužívaniu adries.Takto to chcel majiteľ webu,my len dohliadame na to,aby toto bolo dodržiavané...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

myslím, že si hodně uživatelů tuto histerii několika jedinců dobře pamatuje. To bylo období nesmyslných zákazů refreší, čísel karet, nebo emailů. Je smutné že redakce podlehla těmto nesmyslům.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

kuba

i ta demokracie je potřeba držet pod krkem

pierrepetr

Petře a co si předstvuješ pod takým pojmem demokracie?

Na to prosím neodpovídej.

kuba

kuba

těrazky som majorom

pierrepetr

S tými reakciami je to fajn, aspoň viem, že koľko ich mám za deň, táto je jubilejná desiata v poradí. ;) :)) Inak v ktorom roku vlastne vznikol tento web ? Ono sa to tu už aj spomínalo, ale teraz už fakt neviem. A čo sa týka prípadného ďalšieho vylepšenia, tak som zvedavý na ďalšie novinky, redakcia nás snáď v krátkej dobe zas niečím prekvapí. ;)

PeterHumax
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 157

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra