![]() |
|
Vylepšení fóra-nová záložkaDěkuji redakci za spuštění nové záložky-Vaše Reakce!Najdete ji pod položkou Vaše témata a zpřehledňuje na co daný Nick reaguje! R^ :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 157 | |
![]() |
|
pierrepetrUvidíme, uslyšíme, kdo a jak to bude používat, ale zřejmě tak, jako i jinde ;)Každopádně to je technický plus :) Hezký den :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
@redakceJe v najbližšej dobe v pláne ešte nejaká ďalšia novinka ? ;) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
@PeterHumaxAno, i v nejbližší době se novinky dočkáte. R^Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: Vylepšení fóra-nová záložkaNo, som na ňu zvedavý. R^ :) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
každá novinkanemusí být vylepšení,moc bych nepřikládal,pokud oheň hoří :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
PeterHumaxDalší novinka:Podepište si svoje zprávy! Svůj podpis, který se bude objevovat v zápatí každého Vámi vloženého textu v diskusním fóru webu parabola.cz a u komentářů pod vybranými články. Do podpisu může vložit například informaci o Vašem satelitním kompletu (text musí být v českém nebo slovenském jazyce). Služba je v rámci pilotního projektu dostupná jen vybraným uživatelům. Po otestování na vybraném vzorku registrovaných uživatelů bude služba nabídnuta i našim dalším zaregistrovaným čtenářům. ;) Dříve to šlo jen přes redakci, nyní to je uživatelsky! :8) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
Delta1na co je to dobré? :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrPopis funkce je v sekci Nastavení.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
RE: Vylepšení fóra-nová záložkaAno, a je esuper. :)))"V současné době nemáte oprávnění k nastavení podpisu. Práva k tomuto úkonu automaticky uděluje aplikace." |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
redakceděkuji za info,už jsem četl,ale až si každý napíše max. 255 znaků,to bude hned přehlednější,no nic,ať si to dá ,kdo chce,mě by zajímalo,jak často mohu tento podpis měnit a jakým způsobem,to jsem se nedočetl,děkuji :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Vylepšení fóra-nová záložka@Steiner: Vyčkejte, brzy proběhne rekonfigurace a Podpis si sám nastavíte.@pierrepetr: Možná Vás tím překvapím: Podpis si můžete opět změnit v sekci Nastavení. 1x za týden. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
redakcejak si ověřím úspěšnou svoji registraci,přes podpis nejede vlak,to už jsem pochopil a dál jsem se už nedostal.Dík za odp. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
redakceto je překvapení,tak toto info napište k info o podpisu,možná to bude zajímat více lidí,pořád je co vylepšit,děkuji :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
redakceještě dotaz,když už jste on line,mohu si do podpisu napsat i kontaktní údaje?mob:,email: adresu firmy? atd.,jak rychle se podpis objeví ,děkuji za info,to tam taky není psáno :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Vylepšení fóra-nová záložka@korkoran:Bohužel, dotaz jsem nepochopil. Zkuste, prosím, dotaz formulovat jinak. Děkuji. @pierrepetr: Tato informace je na stránce Nastavení uvedena. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
redakce,asi jsem natvrdlej(starej)teď jsem provedl registraci,ale nevím,jak najdu seznam registrovaných,tedy i sebe |
korkoran
![]() |
|
redakceuž to je ,chtělo to znovu načíst stránku nastavení |
korkoran
![]() |
|
redakcePodpisNa stránkách parabola.cz si můžete ke své registraci založit podpis, který pomáhá k výraznému odlišení Vašich příspěvků v diskusních místech parabola.cz od ostatních uživatelů. Text podpisu se pak bude vkládat ke všem Vašim příspěvkům v diskusním fóru i komentářích u článků. Podpis si můžete sami nastavit či změnit na této stránce. již hůře vidím,ale písmenka ještě vidím,kde je psáno,jak rychle můj podpis bude aktivní,jak často ho mohu měnit,co nesmím do podpisu vložit?,děkuji za info :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Vylepšení fóra-nová záložkaAktivní ihned, změna 1x7dní.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@pierrepetrPodpis bude aktivován okamžitě.Na frekvenci změn podpisu jsem Vám již odpověděl 22.04.2014, 22:08.21. Do Podpisu můžete vložit cokoliv, co neporušuje Pravidla. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
Tomik535díky za doplnění"Do podpisu může vložit například informaci o Vašem satelitním kompletu " například nic nevylučuje,ani nezakazuje :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
redakcetak konečně děkuji za info,jenže pravidla jsou napsána pro to co píšu,ne co generuje web k mému nicku"Na webu parabola.cz v komentářích k článkům a na diskusním fóru je zakázáno: o zákazu v podpise nic :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrPodpis je ale součástí Vašich příspěvků a to jak v diskusním fóru, tak i v komentářích u článků.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
![]() |
|
redakcetak budu chytřejší i pro ostatní by bylo jistě dobře tyto doplňující informace od Vás připsat k vytvoření podpisu,každý toto vlákno číst nemusí,díky :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrText byl doplněn.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 157 | |
![]() |
|
![]() |