Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problém so zvukom pri kanáloch EurosportCZ a Film+

Zaujímalo by ma či má niekto obdobný problém. Ešte v minulom roku mi prišla nová Skylink karta výmena (2 mesiace mi išli zdarma programy v rámci balíčka MINI) a kým kanály EurosportCZ a Film+ neprešli na novú frekvenciu (kde sú holandské Rádiá), tak oba kanály išli bez problémov so zvukom. Potom mi išiel odtiaľ so zvukom len kanál Eurosport 2. Mám modul TechniCrypt CW od firmy TechniSat Digital a ostal som stále verný satelitnému prijímaču Humax 5400Z. Vie niekto čím to môže byť spôsobené ? :bigeyes:

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém so zvukom pri kanáloch EurosportCZ...

Predvolený jazyk na príjmači "slovenčina" alebo "čeština" by to nevyriešilo? Skúsil by som továrenske nastavenie, potom nastavenie už spomínaneho jazyka a malo by to ísť. :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

je to klasika, pri nemom vysielaní našej stopy som prepol na ďalšie zvukové stopy/3/ a všetky OK,/nie 1x/ tak porucha na našom " územi, za malo peňazí, malo zvuku... R^ :laughing: :bigeyes:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Čo sa týka zvukových stôp, tak myslím, že oba kanály majú len po jednej. ;)

PeterHumax
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra