![]() |
|
FreeSat + DiabloMám problém s aktivací karty FreeSat doposud jsem používal Skylink ICE kartu a ta běhala bez problémů v mém CT ET 9000 v CCamu a v modulu Diablo 2 s FW Ipnosys 0.36. Nyní přecházím k FreeSatu a nedaří se mi kartu aktivovat. A to jak v CT ET 9000 tak ani v Diablu 2. Má někdo zkušenost s jakým FW běhá nová ICE karta FreeSatu v Diablu 2 nebo jaký cam mám použít v CT ET 9000. Chtěl bych v Diablu 2 používat 2 karty jako SIM - Skylink a jako normání kartu FreeSat. Předem díky za radu |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
aktivujji jinde |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: FreeSat + DiabloDo přijímače si nahraj OpenPli, z menu stáhni oscam, konfiguruj čtečky a diablo pošli do věčných lovišť.Vše ti bude fungovat bez problémů. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
FreeSat + DiabloOPen PLi 4.0 v CT ET 9000 mám akorát ten CCcam jsem tam nahrál a už to fungovalo , u toho Oscamu budu muset někde vypátrat jak se konfigurují čtečky a jaký soubory se musí upravit . To Diablo chci do druhé TV kde je sat tuner, proto se ptám na to až to zprovozním, aby tam procházely zápisy, s ICE kartou Skylinku nebyl problém, proto se divím , že s Freesatem kde je taky ICE karta, která se tváří jako Cryptoworks ten problém je. |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: FreeSat + DiabloMožná by pomohla editace caid.xml nebo zakoupeni diabla LAN a nasdílení do TV |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Diablo 2Je Ipnosis 037.Karta ICE Skylink jedeTesla mediabox X900 pro
|
mudrsat
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
![]() |