Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

FreeSat + Diablo

Mám problém s aktivací karty FreeSat doposud jsem používal Skylink ICE kartu a ta běhala bez problémů v mém CT ET 9000 v CCamu a v modulu Diablo 2 s FW Ipnosys 0.36. Nyní přecházím k FreeSatu a nedaří se mi kartu aktivovat. A to jak v CT ET 9000 tak ani v Diablu 2. Má někdo zkušenost s jakým FW běhá nová ICE karta FreeSatu v Diablu 2 nebo jaký cam mám použít v CT ET 9000. Chtěl bych v Diablu 2 používat 2 karty jako SIM - Skylink a jako normání kartu FreeSat. Předem díky za radu

shiraz
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

aktivuj

ji jinde

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: FreeSat + Diablo

Do přijímače si nahraj OpenPli, z menu stáhni oscam, konfiguruj čtečky a diablo pošli do věčných lovišť.Vše ti bude fungovat bez problémů.

matchboxx
Registrace: 9/2012

FreeSat + Diablo

OPen PLi 4.0 v CT ET 9000 mám akorát ten CCcam jsem tam nahrál a už to fungovalo , u toho Oscamu budu muset někde vypátrat jak se konfigurují čtečky a jaký soubory se musí upravit . To Diablo chci do druhé TV kde je sat tuner, proto se ptám na to až to zprovozním, aby tam procházely zápisy, s ICE kartou Skylinku nebyl problém, proto se divím , že s Freesatem kde je taky ICE karta, která se tváří jako Cryptoworks ten problém je.

shiraz
Registrace: 8/2008

RE: FreeSat + Diablo

Možná by pomohla editace caid.xml nebo zakoupeni diabla LAN a nasdílení do TV

matchboxx
Registrace: 9/2012

Diablo 2

Je Ipnosis 037.Karta ICE Skylink jede

Tesla mediabox X900 pro

mudrsat