Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink MPEG-4

nevíte někdo přesně kdy maji překlopit ten eurosport a NGW

Macgyver1
Registrace: 2/2014
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink MPEG-4

Moderny kompres a obraz bude ako 30 rokov dozadu, ked sa chytal signal na dipol aby naskocilo ORF. Mozno este horsi. Holt pokrok nezastavis... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ked bude digitál v mpg4 tak dovidenia Skylink

satman5455
Registrace: 5/2013

Leon1974

Hele, co Ty jsi zač? Čerstvá registrace, ale dle obsahu Tvého příspěvku a jeho dikce rozhodně na hloupého zelenáče nevypadáš. Je fakt, že Black List je nyní relativně plný profláknutých figurek :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

BIDLO

Nejsem naivní. Dokud to jde, tak proč nenechat dále sloužit funkční SD přijímač. Nejsem prostě tak náročný, abych na obraze hledal blechy jako tu někteří jedinci ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

kvasnak

No však pravě mě stači taky SD a nebudu kvuli tomu vyhazovat SD přijimač.

Macgyver1
Registrace: 2/2014

Tak podle clanku usuzuji, ze ještě letos dojde k prvnímu preklopeni u placenych SD programu do MPEG-4 urcite u programu MGM.CZ, DISNEY.CZ, FILM+ CZ, DISCOVERY.CZ na TP 11914/H 27500 5/6 DVB-S, který by mel byt casem preklopen do normy DVB-S2/8PSK. K tem HD novinkam to by mel byt program STV HD a jiny me zatím nenapada. Zda bude ještě něco dalšího tezko rict, jedine ze by byli nahrazeny nektery Madarsky programy do HD verze. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

Pokud si pořídím HD přijímač, tak na něm chci sledovat své oblíbené placené HD kanály a ne SDčka třebaže v MPEG-4. Ty mohu vesele sledovat v MPEG-2, pokud je to ještě možné. HD nabídka je u nás ještě dost mizerná :lookaround:

Skylink + O2TV

kvasnak

Nevím, proč mají mnozí "odborníci" spojeno mpeg-4 jedině s HD? Stejně jako stb značí příjimače pro dvb-t a označení satelit pro přijímač - čili stb pro dvb-s(2)?

DVBT1
Registrace: 5/2012

Když uvážíte, např. drtivá většina přenosů Lva Praha byla v základní části KHL odvysílána na Sportu 1, který v HD rozlišení stejně není. Co by mi bylo platné mít Sport 2 v HD, který má hezký obrázek, ale vysílá to, co mě nezajímá.

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

tak samozrejme je lepsi nektery programy v MPEG-2, aby byli sireny radeji v HD. Vse zalezi taky na televizních spolecnostech, zda mají zajem nahradit sve programy do HD. Hlavni roli ve vsem hraji prachy. Sport1 je v HD, ale bohužel zatím pro Hungaros trh. Snad se dočkáme i tohoto programu HD verze co mozna v nejkratsi době.

HYPER

Mizerná nabídka u placených kanálů rozhodně není. Co se mě týká tak chybí v HD hlavně sport1 a taky nějaký filmový kanál. Třeba film+ a MGM. A mě osobně chybí AP.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Na tak malý trh je tu solidní nabídka. Nemůžete očekávat podobnou jako v Polsku, když si tamní platformy předplácí miliony uživatelů a ne desetitisíce jako u nás.

DVBT1
Registrace: 5/2012

HYPER

Kéž by si měl pravdu, to by u mě určitě uspíšilo pořízení HD přijímače ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

Rok 2015 bude v tomto zlomový. ;) Řekl bych, že se v tom roce dočkáme i toho sportu1 v HD. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

HD rozlišení by mi chybělo převážně u sportovních kanálů, které se na satelitu dají sledovat stejně jen v SDčku Digisport, Sport 1, Sport 5, Slovak Sport1, Slovak Sport 2 a i Fanda.

Skylink + O2TV

kvasnak

wladys

je to možný v roce 2015 , ale jen pro někoho co mi je platný jak píšou ostatní , že máme satelit HD , Sport2 HD , NOVA SPORT HD , poslední dobou i oba eurosporty HD , zahraniční HD PROGRAMY atd , když tam pro plno lidí nic nedávají včetně mě .KDYBY NEBYLI JE TO STEJNÝ například kulečník , fotbal , hokej liga , box, golf , atd. . Dříve aspon dávali přímí přenosy z motokrosu MS i u nás , autokrosu MS i u nás atd. ted jen fotbal , fotbal a zase fotbal .Proto i já uvítám jakýkoliv program jak v SD tak i v HD . Motoristický spíš ubývají . Rv

standa111
Registrace: 11/2009

Nemyslím si, že s bídnou programovou nabídkou našich stanic je potřeba "překlápět" programy z MPEG-2 do MPEG-4, je to jen tahání peněz - ale evidentně už je rozhodnuto. Ač mám Skylink, v podstatě placené stanice nesleduju - nemám kdy a není nač - dokumenty z NGC a Discovery dnes chodí na Zoom a stejně si max.pouštím programy ČT, ostatní nic moc a sport mě nezajímá. Mám dilema, zda vůbec koupit nový satelit, když stačí pozemní DVB-T, tam je taky stanic jak máku,ale sledovatelné tak 4.

simbianis
Registrace: 10/2008

Téma: Skylink MPEG-4

Zase s tím budou čarovat od února mi nejdou česke titulky na film europe hd tak ted bude zase jiné překvapení.

saeco
Registrace: 1/2014

A když už tak přemýšlím - na střeše, kde bývá dost často větrno, je hliníková offsetka 105cm (pozůstatek ještě od analogu), chce jen přendat na nějaký digimotor. Jaký by jste doporučili? Jinak o receiveru jsem přemýšlel o Technisatu Technistar SIR. Je-li nějaká jiná, třeba i levnější alternativa, sem s ní :-)

simbianis
Registrace: 10/2008

@standa111

Ms motocross začal dávat eurosport 2 hd

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Ještě k tem chystanym novinkam u Skylinku. Tak me napada,ze z tech novinek by mohlo dojit k zarazeni programu baliku Mixbox do nabídky baliku Kombi,Multi HD atd, protože si to nikdo pomalu nepředplácí. A ještě me napada jeden program, který by mohl byt v HD a to iConcert, o kterem se zminil JG v jednom ze svých rozhovoru, ze by mel byt začas pak v HD verzi. Uvidíme co se z toho splni. :)

HYPER

HYPER

no ludia na fakbooku stale pýtaju AP , moj tip je tiež že to bude Animal Planet ;)

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

Já taky tipuji AP HD i když jednom Glisník řekl že programú o zvířatech je dost. a vyřazení Markíza HD a její nahrazení STV HD... :))
Markízu HD Skylink sám uplinkuje z Bratislavy na vlastní náklady tak nevidím problém aby to samé dělali s STV HD a RTVS bude jenom ráda ta jenom poskytne signál.

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

Šlágr HD :laughing: :laughing: :laughing:

kobra256
Registrace: 8/2010

Hosi a kam by ten Animal Planet HD nacpali, když je všechno preplneny. :)))

HYPER
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra