Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problem s parabolou?

Caute ako zistim, podla ktorych programov ze mam nastavenu dobre parabolu? TA 3 a TV Noe? Lebo HBO HD mi stale seka tak 3-4 x za film a ked som pisal na stranku skylinku povedali ze mam pravdepodobne zle nastavenu parabolu, inak prijimac mam Homecast HS 3200 CIIR

bucuresti
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problem s parabolou?

Tak ve Tvem pripade si nech zapnute to HBO HD, na obrazovce koukej na ukazatele sily a kvality (Menu/Manualni ladeni) a parabolou hybej v ramci pruznosti doleva, doprava, nahoru, dolu a nakonec pootacej LNB kolem sve osy. Tak udelas maximum a pokud to bylo spatne nastavenou parabolou, mas vyhrano...

Ante
Registrace: 3/2006

ale na prijimaci mi ukazuje silu a kvalitu na 98%...

bucuresti

bucuresti

mne v GM sparku ukazovalo nekompromisne kvalitu 100% a keď som stb prepol na enigmu tak ejhle kvalita ledva 70%, tak asi tolko k teplomerom :)))

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

markus176, to mi je jasne :D ale napriklad NOVA HD ide bez zaseku co je ten isty TP..

bucuresti

S HBO HD jsou na Skylinku problémy se sekáním klasika. Podívej se třeba na jejich facebook a v pár starších příspěvcích to najdeš. Takže bych na parabolu raději nesahal. Mě zase vypadává občas zvuk na Discovery HD, což je také často vzpomínaný problém. Odpověď ze Skylinku je vždy, že u nich je všechno OK. Ale to by si na ten stejný problém nestěžovali pořád dokola další lidi. Takže asi tak.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

@bucuresti

To sice vypada nadejne, ale zkus mrknout taky na frekvenci 11797 zda-li ukazuje obe hodnoty takto vysoko.
A pokud ano, nic to stejne neznamena. A to ze nekdo rika at nesahas na parabolu je preci nesmysl. Musis si byt jisty alespon jednou veci a to, ze mas OPRAVDU ty 3 veci na parabole dobre serizene.
No a az to udelas, tak tovarni nastaveni prijimace a bude-li Ti to delat i potom, podivat se, jestli uz mas "novou" verzi SW (nepises jak mas prijimac stary a zda-li jsi pokud je stary uz nekdy pres USB aktualizoval)= v Menu je i polozka FastScan.
A jestli to sekani bude i po vsech techto zkouskach, tak oprava prijimace. Tyhle Homecasty me posledni dobou zakaznici nosi i kvuli podobnym problemum. Spokojit se s tim ze nekdo rekne ze "to obcas dela" muzes, ale v poradku to neni...

Ante

Ante ale NOVA HD mi ide bez zaseku...

bucuresti

Chapu... Njn... Kdyz bych ja u zakaznika neuspel s popsanymi vecmi vyse, pujcuju nejaky svuj receiver a pokud se chyba neprojevi hned, necham ho u zakaznika par dnu. Treba za 4 dny k nemu prijedu a kdyz rekne ze to ani jednou neudelalo, nekdy si receiver necha a puvodni s nadavanim vyhodi...

Ante

HBO HD se na Skyinku prostě občas seká, stěžuje si na to řada lidí. Já to bohužel zkusit nemůžu, protože ho nemám předplacený. Ale komu to dělá také, tak zkuste nahrát jeden film a pak porovnat kdy ty záseky vznikají. Pokud budou ve stejnou dobu, tak máte jistotu, že je to problém mimo vaše zařízení. Takto jsem si ověřoval výpadky zvuku na Discovery HD.

ZdenekMi

Aha - me si na to ale opravdu nikdo nestezoval... Ono je to mozna tim, ze moji zakaznici zminene programy nesleduji...
Mas pravdu - s tim nahranim zaseku a bylo-li by to ve stejnou dobu by se to vyjasnilo. Do te doby jsou to ale jen reci (ze za to muze Skylink). To by fakt bylo super a byl by konec spekulacim.

Ante

Áno bol by to dobrý nápad :)Zajtra je Star trek o 20:00 budem sledovat a zaznamenam kolko krat to skublo

bucuresti

Napište to na facebook Skylinku. Tam si na to stěžovali další zákazníci, takže by se mohl najít někdo další, kdo to nahraje a pak by jste to mohli vzájemně porovnat.

ZdenekMi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra