![]() |
|
hd příjmačeje rozdíl v obrazu hd u příjmače v ceně 1500 a třeba 5000 pokud ano tak čím to je, je tam lepší graf.čip? |
dal1
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeTy dotaz na tebe jsi normální??? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeproč :))) :))) :))) :))) |
dal1
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
koaxOdpověď jako od "hotentóta". |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeKaždý si chce jinak namastit kapsu :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeMožná rozdíl je,ale ted jsem kupoval v Globusu Hyundai set top box za 699kč-výborný-až na to že nepřehraje některé studijní MKV a má malé titulky, vyzkoušeno doma na LCD,ted je na chalupě na Poláky přes scart obraz dobrý i přes HDMI. |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeMyslím si, že "dal1" je úplne normálny. U absolútnej väčšiny HD prijímačov (ale môže sa vyskytnúť aj pár šmejdov) je rozdiel v podaní natívneho HD obrazu minimálny a postrehnuteľný len pri detailnom skúmaní na väčších a kvalitných zobrazovačoch vyššej cenovej kategórie.Rozdiely sú skôr v podaní SD programov, prípadne v ich upscalingu. Cenu príjímača navyšuje hlavne kvalita hardvéru (aj z dlhodobého hľadiska) a možnosti softvéru. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeJak je teda možné ,že konkrétně přijimač VU kolikrát zde poisován ,že má špatný obraz. Cena kolem 8000 Já mám GM triplex a dobrý.Chtěl jsem tim říci ,že přijímač v cenové relaci 3000 může podat lepší obraz.Rozhodně je blbost že čím dražší tím lepší. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
To: koaxLepší čo ? Obraz pri HD, či prijímač ako celok ? |
Frank11
![]() |
|
RE: hd příjmačekoax:To čo sa snažíš v druhom príspevku vysvetľovať, vôbec nesúvisí s Tvojou odpoveďou v prvom príspevku. Tá bola hodná malého chlapca alebo obyčajného hulváta... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeJeden o koze druhy o voze.Podle mojich zkušeností z terénu ten rozdíl nepoznà 99% divaku. :-/Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
To: aldaVšak a o čom som písal ? Presne je to tak. |
Frank11
![]() |
|
RE: hd příjmačeJestli srovnáváš stejně velkou obrazovku a navýšení peněz nedošlo z lichvy prodejce, tak rozdíl tam bude. Není to jen v ostrosti detailů obrazu, ale ve zpracování signálu, neboli ve střevech TV. Dost důležitým faktorem je také øná poruchovost a servisní síť.Může se také jednat o nový versus výběhový typ. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeAno je, např. Amiko HD mini za 1200 Kč má horší obraz v HD, lepší má DM800se za cca 4500 Kč (klon), ještě lepší mají Vu+ Solo2 za cca 8000 Kč. Nejlepší asi přijímače Xtrend ...Vše hodnoceno jen v HD ... ale je to subjektivní úsudek. Záleží také na úhlopříčce TV a typu TV (plazma/LED/LCD). Na malých úhlopříčkách do 102 cm to je nerozeznatelné ... Např. na sport je nej plazma ... Tak si to nějak přeber ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 214 |
![]() |
|
spletl jsem sePůvodní dotaz jsem zběžně přečetl a myslel si že pán se ptá na rozdíl v TV.Koukám nyní že TV za 1500 je nesmysl. :))) |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
hd příjmačekoax:Chci se te zeptat na ten GM triplex jsi spokojeny? Prave se rozhoduji mezi nim a X-Trend ET 4000 |
pazda
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: hd příjmačeRozdíl bude nejen v čipech,po rozjezdu xtrend 9200-proti aligátoru/bcm čip oba/ je značný rozdíl v SD,sledovatelný v HD a to jsem si vždy myslel/věděl/,že aligátor má kvalitní obraz-vše pochopitelně na plazmě panasonic!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
rozdíltam je,ale jak někdo psal 99% lidí to nepozná,proč?,protože to nesrovnával s ničím lepším,pak tvrdí,mám super obraz,šťastný to člověk,(nemyslím zdejší nick) :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
![]() |