![]() |
|
CI modul do televize LG42LN575SDobrý den, prosím o radu, v současné době mám výše zmíněnou TV s externím satelitním receiverem, teď bych si rád pořídil modul Irdeto CI+ Neotion a integroval vše do TV. Zajímá mě, zda po přesunu budou funkční všechny kanály, které mám placené. Popř.můžou vzniknout nějaké potíže s kompatibilitou mezi modulem a TV? |
mara03
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
nejlépekontaktovat prodejce TV,ten by jistě měl tušit,co mu v jeho mašinách jede OK :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
maraV jednom děckém pokoji mám namontovanou 32" 575S a mám v ní next kartu ICE a to vše mi šlape na stařičkém CW Smitu. Tak pokud máš ICE kartu zkus třeba ten(dá-li se ještě vůbec někde sehnat). Pro čisté irdeto třeba zminovaný neotion CI+ by měl šlapat bez problémů. Kupodivu IRdeto smit s posledním softem mě v té telce nefachčí. Ale to neva, použil sem ho jinde. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
re lgz ice kartou a starymi modulmi cryptoworks slape v pohode. pre pierrepetr Ty fakt vies poradit . |
Pufo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
re lgČisté irdeto Neotion CI+ v této Tv chodí v pohodě. Jen je potřeba po prvotním vložení CAM dát na TV tovární nastavení a znovu vše nastavit a naladit. Chvíli jsem s tím laboroval, protože to nechodilo korektně, ale po "továrku" je už vše OK. ;) |
kedar1
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
Pufoano,proč chodit ke kovářičkovi,když můžu ke kováři a kde máš křišťálovou kouli?,mara03 nikde nepíše o typu karty,tak se bav hezky :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
re pierre petrNic v zlom , ale naucit citat by si sa mal ty. Mara sa pytal na konkretny modul s konkretnou tv. Tak ked mu nevies poradit nieco k veci , tak sa radsej zdrz zbytocnych komentarov. Keby som mal reagovat na kazdeho ako si ty ,tak by som tu musel pisat v kuse. A teraz vazne, ked mu nevies poradit tak radsej mlc. Skoncil som. |
Pufo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Pufonež radit blbosti,jako ty ,radši ho nasměruji k odborníkům,ani nevíš jakou má kartu a radíš mu modul,který chodí?,dobrá rada :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
Pufoale teď vážně,chyba je v nepřesném dotazu,pak se můžeme jen hádat a tazatel chrápe,tam bych hledal problém,tady je diskuse,tak diskutovat a né prsknout dotaz a až se poštěkáme,tak si to za pár dní přečte a ani nenapíše a nebo si to ani nepřečte :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
Pufotak to máme 4 dny a mara03 nic,nerad mám pravdu :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: CI modul do televize LG42LN575STazatel nechrápe, rozhodl jsem se napsat na podporu LG (jak psal pierrepetr) - odpověď: výše uvedený modul je kompatibilní se zmíněnou televizí. Nicméně jsem ho tedy objednal a včera otestoval. Po resetu TV do továrního nastavení vše ok. Jen mám problém tam naladit tyto kanály: ČT2, ČT"D" a Barandov. Jinak vše šlape dobře, děkuji všem za rady. |
mara03
![]() |
|
RE: CI modul do televize LG42LN575SMě by jenom zajímalo, jestli by LG nebo někdo takový někde oficiálně napsal, že garantuje dlouhodobou plnou funkčnost nějaké TV s nějakým modulem :).Mara03 - pokud naladils čt1 tak by jsio měl mět naladěno i čt2 a čtD, zkus si pořádně prohlednout celý seznam programů - jsou to programy z jednoho TP. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
no sláva,další spokojený :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: CI modul do televize LG42LN575SDolfino - pravdu máš, řekl bych, že nikdo z LG negarantuje dlouhodobou podporu CI modulů. Uvidíme, jak dlouho to bude chodit. Je mi právě divné, že čt2 a čtD jsem nenaladil, když mi jde čt1, sport apod. Možná by ještě nebylo naškodu, znovu dát TV do továrního nastavení, aktualizovat firmware. Ještě bych se chtěl zeptat proč mi na HD satelitních programech nefunguje teletext? Má to něco společného s vysílacím formátem? Děkuji. |
mara03
![]() |
|
![]() |