![]() |
|
Nova Sport Monte CarloProč k sakru nyní nevysílá NS tenis,když ho má v programu a neprší tam :fuming: To samé včera odpoledne!Ať už fakt krachnou!!!! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 595 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
dawis77a proč to píšeš zde?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
apriliarsvať každý už konečně pochopí že tato stanice je na odpis.Už jsme několikrát prosil svého poskytovatele aby tuto stanici vyřadil ze své nabídky a pořád nic :fuming: |
dawis77
![]() |
|
dawis77jde mi o tohle fórum.... Koukni se do něj... Dobrá polovina jsou plačky neschopných, kteří si nedovedou na orbitu najít ten, či onen progam (jsem sakra sportovní fanda ale ani jednou v životě jsem nepotřeboval poradit ve smyslu "kdo vysílá to, či ono...) nebo věci typu, proč není vysíláno to nebo ono, nebo tak, či onak... připadá ti tohle jako relevantní náplň původně odborného fóra o problematice satelitního příjmu? Divíš se, že se z toho zde stává žumpa? Já ne!Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
apriliarsvtak žumpou bych to ještě nenazval.... |
dawis77
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte Carlokdyž se nedivíš tak co se vzrušuješ ! BTW do té žumpy přispíváš i ty !a dawis asi s prosbami neuspěje , raději ať on vyřadí svého poskytovatele! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkuani jednou jsem takové infantilní téma nezaložil a pokud přispívám, tak jedině tak, že to zde nemá co dělat.... ale zrovna u Tebe to sedí, v posledních dnech zde píšeš pouze a jen útoky v osobní rovině, což je Tvá vizitka, ne moje takže si nejdřívě zameť před vlastním prahem.. Z mé strany k tématu všeXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
apriliaNemas info, teraz ked uz aj na ukrajine bude demokracia, zakapu sharing servre nie? Teda tie co su na UA.... :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte CarloNevím přesně kam jsem vsoupil minulý týden, ale pozoruji,že místo aby se tu řešili otázky, které jsou dány v tématu, tak vystartuje vždy nějaký tonek s hloupostí na kterou se nikdo neptá, nebo pieerpetr který píše na vše,nebo ligueisti,který vypadá jako závistivec atd. další,kteří nic po odborné stránce ještě nepřinesli.Oni si myslí jak jsou chytří,důležití,ale opak je pravdou,jsou to neinteligentní lidé,škodící tomuto fóru,t.j. praví čeští oslíci,kteří nic neumí než hloupě kecat. Běžte na Německá fora a uvidíte jak tam uspějete chytráci :laughing: :laughing: :))) |
Leon1974
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte CarloNovaSport a ATP Monte Carlo... :))) :))) :))) :))) :))) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte Carlodalší nezmyselný záznam s Chelsea a v Monaku veselo hrajú...:)) :)) :)) :)) :)) Hlavna cena - KOMENDIANTI ROKA NA SATELITE! |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
chytrolíneběž si na německá fóra !!!pak nám napiš například jak tam ohodnotily tvůj příspěvek. Nebo jsi napsal něco k otázce ??? Či jsi snad na ni dokázal odpovědět ??? ha ha :laughing: :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte CarloTonek zde nikdy a nikomu nic kloudného neporadil. Zasírá to tady akorát blbostma. A ještě s hrubicema, za které by se styděl i žák na škole základní. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte CarloNo to je úroveň, :8) bretah to vystihl přesně Tonku a už je po diskuzi jsi fakt inteligent na dvě věci :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte CarloNejsem teď u TV. Ale může tedy někdo odepsat na otázku k tématu??? Taky by mne zajímalo, jestli tedy Nova Sport tenis Monte Carlo dnes dává nebo ne.Bohužel se hraje hrozně přes den a u TV jsem až večer, tak nemohu posoudit. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
jirka67nic nevysílají,to je opravdu hnus!!!!!!!!!!!!!!!! |
dawis77
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte CarloA nepřesunuli to třeba na toho blbýhu Fandu? Vždyť mají práva zakoupený, proč by nevysílali? Je pravda, že tenis hodně sleduju a ten je hlavně na NovaSport, Bohužel to Monte Crlo se kvůli světlu hraje strašně brzo |
jirka67
![]() |
|
jirka67nevysílají to ani na Fandovi,dokonce se ještě neuráčili podat vysvětlení proč ten tenis nevysílají,ikdyž jsou bombardováni dotazy ze všech stran už od včerejška.Včera odvysílali 2 zápasy a od te doby nic a žádné vysvětlení :fuming: |
dawis77
![]() |
|
SPORT1+ HD-Monte CarloTady to muzes sledovat-LIVESPORT1+ HD-19,2E Sky sport2-13E-Italy C-More Live-1W Bratr Google a trochu snahy R^ |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte CarloTo je fakt divný, ATP1000 z USA dávali normálně. že by měli měli práva na méně zápasů? Třeba čekají až v podvečer na Berdycha, který hraje poslední zápas na druhém kurtu. Ale to je asi blbost. Snad to nějak vysvětlí |
jirka67
![]() |
|
bistroNo díky, ale jak se k těmto programům dostanu? Mám Skylink a pokud vím Sport1 HD DE i SkySport2 jsou kódovaný. A dávat ročně několik dalších tisíc se mi opravdu nechce. |
jirka67
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte Carloje to dobrej kanal treba kdyz potrebujete koupit panvicku nebo prostouravac usi teplou prosivanou deku a nebo lak na auto to vsechno na teto stanici najdete ale to je asi tak vsechno |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nova Sport Monte Carlona oficiální stránce turnaje Novasport není vůbec uvedena v sekci vysílání. |
lampo
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
lampoasi se vzdali dalších vysílacích práv-mužského tenisu.Už jim zbývá pouze NHL :))) |
dawis77
![]() |
|
děkuji všemodborníkům že nepsali blbosti jako já !ale výhradně odpověděli na otázku tazatele. světlou vyjímku tvoří bistro a tanabe kteří pochopili a rozvinuli moji myšlenku. R^ :8) a jak to ohodnotily německá fóra zatím nevím protože mi ještě nenapsaly ! :8) |
tonek
![]() |
|
tonekCo taky čekat od žen, že?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |