![]() |
|
Kanálové propusti jsou dostupnéChci se podělit o příjemnou zkušenost při koupi kanálových propustí.Pořídit malou společnou anténu v rodinném domku dokáže skoro každý elektrikář. Otázkou ale je, s jakým konečným výsledkem. Platí, že každá anténa chytí všechny signály, které na ní dopadnou. Podle konstrukce a nasměrování některé zvýhodní a jiné potlačí. Při použití širokopásmových zesilovačů a slučovačů nastává situace, kdy soustava nepracuje optimálně. Výrazným zlepšením je použití kanálových propustí hned za každou anténou tak, aby se nezesilovaly nežádoucí "zbytky" signálů. Dal jsem do vyhledávače "kanálové propusti" a internet mi nabídl podnik na severní Moravě, kde je vyrábějí na míru a zasílají na dobírku. Na webové stránce je možno najít způsob objednání kanálových propustí na míru v jakékoliv kombinaci kanálů. Dal jsem tedy polské kanály na jednu propust a ostravské na druhou. Objednávka mi přišla domů na třetí den po objednání!!! Tím chci pomoci těm, kdo mají potřebu zlepšit svou malou společnou anténu. Odfiltrováním nežádoucích "zbytků" se zlepší stabilita anténní soupravy. Kostiček ubude... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
samorostAle to snad není nic nového a u Terozu obzvlášť.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Kanálové propusti jsou dostupnéTak nějak. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
takyTam mají tvarůžková torta u jeho paní cukráreň:dead: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Kanálové propusti jsou dostupnéZesil.+napaječe jen od terozu ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
nedělej reklamujedině alcad :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
já zas raději....ivo-pt.... ;)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Kanálové propusti jsou dostupnéKdysi jsme si cely sortiment vyrabeli sami.Velmi dobry byl i sortiment z NDR (na rozdil od plastu:),jeste bych mozna vyhledal plosnaky i soupis soucastek na pasmove UHF vyhybky. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Kanálové propusti jsou dostupnéNapájacie výhybky a rozbočovače a odbočovače - PREVIS,zosilovače, CDMA, LTE filtre, kan. filtre -J.Jenča,RTV,CSAT. modulátory,kanálové meniče, kanálové zosilovače - VF TECH |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
![]() |