![]() |
|
Skylink karta problem so zakladnym balikomNevie mi niekto poradit cim by to mohlo byt, ze mi skylink karta prestala dekodovat zakladny balik? Servisny mam zaplateny, mam balicek multi hd, ten ide. Niekolkokrat som uz refreshol a skusil rozne prijimace. Zapisi vyzeraju platne, tak nechapem... |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: Skylink karta problem so zakladnym balikomJa to isté - Dreaambox 8000 HD Multi + HD |
lubo37
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Skylink karta problem so zakladnym balikomzdravim ja mam podobny problem , po dlouhe dobe jsem si reaktivoval kartu a dosly mi zapisy vsechny jak na zakladni balik tak na MULTI vidim je ve vypisu z cccamu ale na obrazovce je TMA a zadny program nejede. |
josseph
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
RE: Skylink karta problem so zakladnym balikomA to idu sviatky a odstavka systemu.....podla clanku.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink karta problem so zakladnym balikomTeda, to sou věci... :bigeyes:DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Skylink karta problem so zakladnym balikompo niekolkych refresoch sa to nakoniec chytilo... Nastastie... |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: Skylink karta problem so zakladnym balikomme to taky po dalsich refresich zacalo fungovat asi jim to haprovalo |
josseph
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
![]() |