Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Xtrend 9200

Vážení,potřebuji zjistit jak se dostanu k Blockeru v open pli 4-jestli vůbec existuje,děkuji!Chtěl bych tímto i poděkovat Gunterovi za velkou pomoc s tímto strojem,pomalinku si na něj zvykám,kupodivu přicházím na chuť i Enigmě2 !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Xtrend 9200

ahoj-neděkuj, ještě jsme neskončili :)
jinak je třeba upravit soubor Cccam cfg. dle uvedené debaty zde:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=141&t=42503
jen podotýkám, že Ty máš stažen jen čistý config bez nastavení. Všimni si diskuse o čtečkách-horní a dolní. Abys zápis udělal tak jak potřebuješ. Abys věděl která čtečka je horní a která dolní je třeba vstoupit do menu Cccam info a odzkoušetto s Tvou ICE...

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

tento přístroj

nemám "osahán",jak je to?,tam nejde nahrát hotový setting jako u VU,to se musí patlat,každý přístroj od začátku?,díky za info :))) :O :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Setink je zbytečně obrovský,ikdyž mám motor-prostě to nepotřebuji,dokonce přemýšlím ,že nedám hdd,proč -co potřebuji mám na strímu,pvr přes usb , z netu,nemusím to přehánět,zatím je vše v pohodě !

spyko

@spyko

setting nerovná se! záloha image se všemi nastaveními, to jsi asi pochopil...nemícháme hrušky a jabka. Jinak víš, že k úpravě settingu si můžeš otevřít dreamboxedit, kde v klidu odmažeš ty družice, které Tě nezajímají a naflashuješ upravený setting zpět do přijímače.
K použití interního hdd:
Je to otázka komfortu a plnohodnotného využití přijímače s velkým potenciálem. Nehodnoť to pokud nemáš disk moutnutý a nevíš jaké možnosti tím získáš. Po nakonfigurování samby přehráváš i nahraváš filmy třeba z aligátora do Xtrendu a naopak, pouštíš si v jakémkoli PC stream filmu z disku přes webové rozhraní atd. Toto Ti žádné přenášení usb mezi přístroji a PC nenahradí! A o výhodě back-up a jeho uložení na interní disk myslím není třeba dále psát. Tak ať se daří ale hlavně nastavuj a zálohuj!

gunter

spyko

díky za info,mě jde o to,jestli si mohu udělat setting třeba na jednu družici,očesaný,jen základ s veškerým uživatelským nastavením přijímače,který mohu pak dávat stejný do dalších přístrojů,jako u VU ,přijedu k zákazníkovi,vrazím flash a za pár minut hotovo,tady to tak taky funguje?,díky za info :))) :O :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ja by som tiež jednu otázku pripojil, keď ste spomínali nahrávanie. Mám externý diska aj napriek tomu, že tam mám ešte 20GB voľného miesta mi to pri nahrávaní filmu po 1,5hod. vyhlási chybu s nedostkom miesta a zostatok nenahrá. Hľadal som, kde to nastaviť, googlil som, ale nič som nenašiel. Viete mi prosím poradiť?
Ďakujem

frluk
Registrace: 4/2006

A nemáš ten disk naformátovaný na fat32?

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

ano, asi to máš jak píše pele1, zálohuj si filmy a zkus unmout disku, pak nové připojení a formátování do nějaké verze ext...

gunter

Jo ale to by mu nenahravalo ani doteraz väcsie veci, keby mal fat.
Ak doteraz islo vsetko, potom sa pozri aku hodnotu rezervy hdd mas nastavenu v recording settings. Da sa to menit. :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zdar,o tom blockeru nikdo nic neví!Včera jsem byl mimo hru/2,5-3 promile/ díky !

spyko

A tos přežil? :)))

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Pokud mas na mysli blokovani zapisu, tak to je otazka softcamu. Pouzivam oscam, konfigurace se provadi pres konfiguracni soubory nebo pres webove rozhrani, vcetne onoho blokovani. Detaily si vygooglujes.

JerryG
Registrace: 9/2013

JerryG-díky,opici jsem přežil,ale muj stav mi zatím nedovoluje myslet,vícemeně se nemůžu ani pohybovat-musím to vyležet !/život mi udržuje maželčin hovězí vývar/ :O :)))

spyko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra