![]() |
|
Štart novej Digi a sťahovanie MágiaVypadá to tak že na Slovensku bude Skylink krvácať.http://www.zive.sk/clanok/95056/magio-sat-pribudne-variant-xl-a-vela-hd-stanic-vieme-kedy Uvidíme aké dajú podmienky. Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaA budou zdražovat sportovní kanály digi a slovak sport.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 616 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaPrečo? Po veľkej noci budú len súčasťou najväčšieho balíka. Na Slovensku bude už každá satelitná platforma HD. Ja osobne pokiaľ bude cena ako Iptv idem do toho. Nemám to len preto že mám net od nich DSL len po drate pokiaľ by bola možnosťoptiky uuž dávno som tam. A ak dostanem zľavu za ďalšiu ich službu tak moc drahšie ako kombi to nebude.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaVypadá to na prvního solidního operátora na 1W.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaLen samé dohady a nič konkrétne, vôbec sa netreba vzrušovať a už vôbec nie radovať... :8) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
ceco1212A prečé by mal Skylink krvácať? :lookaround: |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
ceco1212Jedine ak neprestane vnucovať Skylink ready a uniblok karty Rv |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaMyslím, že pojedou podobně, jako maďarský T-Com. Když se podíváte na jejich seznam kanálů, je až na maličkosti shodný. Jakmile slovenský T vypadne, Maďaři to postupně doplní. Pokud bude nabídka slovenského DigiT stejná, jako je v IP, bude to konkurenceschopné. Otázka - cena. Satelit je (asi( o dost dražší. Ale Maďaři to umí...Maďarsko: http://www.t-home.hu/lakossagi/tv/csatorna_kinalat Slovensko: https://www.telekom.sk/osobne/chytry-balik/magio-televizia/ (nově 3 varianty: Základ, Základ + těch 6 balíčků a Základ + 6 balíčků + XL balíček) a navíc HD v prémiových (proč? dnes?) Btw zajímavé by bylo, kdyby se stěhoval i český T-Mobile. Možná by to nebylo tak těžké (stačí pár základních kanálů) a podrtili by Skylink i u nás... |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaPřed pár dny mi volali naháněči od Freesatu, že mají výhodnou nabídku pro zákazníky Digi TV (Kde vzali moje číslo? Hodně se chlapec divil, že už nejsem u Digi TV) a později i Skylinku - druhou kartu zdarma a příspěvek na instalaci. Tak jsem mu vysvětlil po krátkém hovoru, že velikou výhodou Skylinku je možnost zaplacení balíčků po měsících a že se nemíním rozhodně k něčemu vázat, proto mi nemají co nabídnout. Tím jsem hovor ukončil :) |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaPokial ponuknu moznost kupy samostatneho modulu s kartou. co sa tyka sportovych HD kanalov nebudu mat konkurenciu. A Skylink na Slovensku moze mat vazny problem. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaKonecne snad niekto ponukne co ludia chcu, (sport, dokumenty,filmy a kvalitny obraz) otazka bude za aku cenu, sorry ale skylink nema co ponuknut s tou slabou ponukou toho v tej zatvorke... |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaAk dajú rozumnú cenu a v kombinácii s ich službami budú aj zľavy, nie je o čom..:-) Hlavne pre športových fanúšikov, ale nie len pre nich. Určite sa aj ostaté platformy rozhýbu tým pádom.... |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaNo prečo bude krvácať? Lebo stratí vela klientov na Slovensku. A ešte vetsia rana pre nich bude ak Telekom dá na sat slovenské komerčné tTV v HD. Pokiaľ by dali na mágiosat joj a markizu v HD kvalite K tomu platené stanice komplet všetky futbalové ligy v HD tak to bude K. O. Zoberte si čo nastane.Telekom vlastní oficiálne digi šport. To je taliansa sa Francúzka liga plus Slovenská k tomu španielsky pohár. Ďalej slovak šport 2 to je exkluzívne anglicky futbal. Šport 1,2 španielsky a holandský Eurosport je nemecký futbal. Okrem toho je tam aj novasport to je F1 Jednoznačne pre športového nadsenca. To všetko bude v HD v zrozumiteľnej reči. K tomu dáke dokumenty taktiež HD. Ceny majú byť ako na Iptv. To znamená že najvyšší balík 20 eur k tomu HD rodinný a športový za 7eur. Ja platím za kombi 15,5 a internet od telekomu cca 24. Pokiaľ by som si dal mágio tak ma to vide 32+7 je to to iste. Jediná nevýhoda je nutnosť mať ich mágio box. Komu to bude drahé ma možnosť si dat Digi ktorá bude lacnejšia. Preto Skylink bude na Slovensku krvácať. :))) :))) Cryptobox 550hd
|
ceco1212
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaVaše nadšenie je veľké len aby ste neboli sklamaný.A čo tíka toho krvácania Skylinku nebude to až tak hrozné,kto už investoval do Skylinku nemalé finančne prostriedky určite to nezahodí a nebude utekať do Magia a DIGI.Výhoda Skylinku oproti konkurecii že sa netreba viazať čo u Magia nehrozí.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaZas treba byť aj realistami. Veľa ľudí má na vidieku skylink len kvôli základu, ktorý si platia serpo. A základ im stačí, o tých skylink nepríde. Jedine môžu nalákať športových fanúšikov a tých, ktorým nevadí, že budú viazaní dva roky s telekom prijímačom. Veľa ľudí má rado tú voľnosť v skylinku. Platíš, kedy chceš, cez internet banking zadáš platbu a pozeráš, nechceš pozerať, nezaplatíš pár mesiaco, ako chceš. To je dosť veľký benefit, voľnosť. |
pista83
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaA ešte je tu veľa s....ng positive ľudí, tí budú nové Digi sosať cez lan kábel. Uvidíme... |
pista83
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaNové Digi má aj nové karty takže s tím sosaním to nebude až tak ružové.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaSamozrejme že kto nechce platenú ponuku tak ostane u skylinku. Lenže zisk im tvoria ty čo platia za program nie SP.Bude to konkurencia aj pre tých čo majú poľský canal +futbalový fanda môže mať najnižší balík mágia za 10 eur + HDsšportový a rodinný za 7eur. To je ročne asi 200 eur Poliaci sú drahší. Veľa záleží na kvalite HD. Uvidíme necháme sa prekvapiť. Cryptobox 550hd
|
ceco1212
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaA toto si nečítal "Společnost Slovak Telekom přesune sportovní programy Digi Sport a Slovak Sport TV v nabídce Magio TV do nejvyšších balíčků"kto to bude chcieť si pekne priplaťí a radšej pomlčím o kvalite SlovakSportu.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaKvalitka slovak sportu nehrá u väčšiny až takú rolu, hlavná vec, že majú Premier league so slovenským/českým komentárom, nie každý má rád Pilku nožnu na canal sport pl :D |
pista83
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaPreto píšem že HD športový a rodinný tam tie stanice sú v HD kvalite.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
![]() |
|
ceco1212Ale nebududu obe na satelite... V HD bude SlovakSport2, Digisport 1,2 a Eurosport 1,2, to je zo športových všetko. |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaPostupne budú všetky v HD, aj Sport 2, aj SS1, na začiatok je to aj tak bezkonkurenčná ponuka pre športových fanúšikov. Ponúkať všetky športové stanice na trhu, je iné terno. Palec hore. Skylink ohlásil že ešte v jari sa rozrastie jeho HD ponuka( tipujem HBO2, Comedy), čiže to konkurenčné prostredie je len na osoh. |
pista83
![]() |
|
pista83No ja mam Magio Sat Komplet za 9,59 na 2 TV a som spokojný, ešte doobjednam po presťahovaní ten HD balík a nie je o čom... |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaNo ja som zvedavý eešte tiež na to ako to bude z Hbo go. Koľko bude stat a aké ponuky dajú. Hbo go je super vec a teraz keď sa blíži koniec stahovania z internetu tak obzvlášť. Ináč že sa tu nediskutovalo o tom rozhodnutí súdu som prekvapený.Cryptobox 550hd
|
ceco1212
![]() |
|
RE: Štart novej Digi a sťahovanie MágiaMilosza001... To je snad cena za Digi nie nahodou? |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |