![]() |
|
Serpoplatek na 1/2 rokuJe možné platit serpo jen přes letní sezonu,kdo ví -poradí? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Serpoplatek na 1/2 rokuTřeba přihlášením a odhlášením sipa.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
skylink poplatekhttp://www.skylink.cz/mam-problem-23.html#Servisn%C3%AD+poplatekSP nijak nesouvisí s programovou nabídkou. Neplacená programová nabídka (balíček Digital) zůstává i nadále bezplatná. R^ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
miniNevím zda by nebylo výstižnější přejmenovat servisní poplatek za paušál. Jak sním kdo dál bude HOSPODAřit je zcela nekontrolovatelné. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
TomikoviDík za asi jedinou možnost.A -k minimu-co to je za odpověď odkaz na lživé info z roku 2012,pokud za něco musím vydat jakouko-li nepatrnou částku ,tak to není bezplatné,ale zpoplatněné .Trocha znalosti českého jazyka stačí. |
korkoran
![]() |
|
korkoranmini si dělal samozřejmě srandu, jinak při inkasu z účtu přes e-banking dnes serpo povolíš, zítra zakážeš... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
RE: Serpoplatek na 1/2 rokuTéž si myslím,že to mini myslel ironicky a vlastně jen zkopíroval zavádějící odpověď. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
To se teda miniovimusím omluvit,a k tomu M-kontu si myslím,že to je FUJ Reifasenka,která mi chtěla za převod 136 ojro účtovat 40 ojro poplatek.Tenkrat jsem zrušil všechna aktiva u ní.Ta pololetní platba se týká 73-letého příbuzného z Karviné na jeho chatě.Podle google maps jsem zjistil,že by kartu mohl v zimě použít v bydlišti,jen dá anténu s přísavkou na parapet okna,místo na balkon o 5 metrů,což si žádá byt.družstvo |
korkoran
![]() |
|
![]() |