![]() |
|
Skylink hnusPravidelně si platim balíček kombi. Ale jak stále zvyšují ser. poplatek tak bude asi lepši pro ty kteří mají pouze digital aby si něco předplatili ,protože o to jim jde . Stále to budou zvyšovat (nevhodné slovo)i, pak se se nevyplatí ten poplatek platit. Rv Rv Rv |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Skylink hnus1. Nechápu, proč si musel zakládat nové vlákno na téma probírajíci se na hlavní stránce.2. Nechápu proč tě trápí zvyšování dvouročního servisního poplatku, když si pravidelně platíš KOMBI, jak píšeš. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Skylink hnusMimo servisního poplatku zloději ze Skylinku ode mě již nedostanou navíc ani korunu. Je to nejhorší platforma u nás, která dělá ze svých klientů blbce.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakProč nepřejdeš k jiné platformě, kde SP za základní programy nebudeš muset platit? Já jsem se Skylinkem spokojen, všechno co jsem si objednal a předplatil funguje jak má, nemohu si stěžovat. Samozřejmě, že mi vadí to jejich oblbování se SP, i když mě se to až tak netýká, protože mám vždy předplacený nějaký programový bal. Souhlasím s tebou, že dělají z lidí blbce, ale nejhorší platforma to rozhodně není. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
@kvasnakFreesat též zavedl servisní poplatek a nikdo nenadává. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@glidermanNa placené programy mám již platformu Freesat, na jednu telku však ještě využívám Skylink Digital. Mě neštve výše SP, ale přístup Skylinku ke klientů. Takhle budou přicházet o zákazníky základu a to malé procento, které si předplácí nějaký balíček je neuživí. Budou nuceni i tyto balíčky cenově upravovat a věřím, že to nebude dlouho trvat.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
ProsatU Freesatu mám placené Medium a Plus, které mi cenově vyhovuje. Nepřecházel jsem kvůli SP.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Skylink hnusSkylink není nejhorší u nás ale na světě. A když budete držet hubu a krok budete rejt za chvíli držkou zem. Ale pravda je když se to někomu nelíbí ať jde jinam. Ale není kam, je to u nás jedna velká s...ka. Doporučuju se naučit některej cizí jazyk ze sousedních států a jít jinam ;) |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
![]() |