Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink skúsenosť

Vlani som si dal balík Kombi akcia 3 mesiace zdarma. Dal som si inkaso nastavil som si to v Banke. V decembri januári a februári si to stiahli. V marci si peniaze nestiahli a tak 3 apríla mi balík vypli. Pozrel som si čo sa deje a pozerám že platba neprebehla hoci peniaze na inkaso tam boli. Nakoľko som bol na tento prístup z inkasom nahnevaný ihneď som inkaso zrušil. 15 apríla prišla SMS že si pani zo Skylinku pýtajú inkaso na už neexistujúce inkaso čo som im zrušil. K balíku Kombi som mal dostávať aj časopis dostal som ho asi 2 razy aj napriek urgencii na zákazníckej linke.
Taktiež počas celej doby čo mám Skylink platím dáky Balík. A keď si pozriem históriu SP tak stále mi ukazuje len tie 2 roky ako som kúpil kartu to jest od novembra 2012 a mam ho zaplatený do novembra 2014 vôbec mi to nezohladnuje že platím balíky.
Takže po skúsenostiach zo Skylinkom vyplýva že čakám čo ponúkne mágiosat a nová digi.

Cryptobox 550hd

ceco1212
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

No a?

Já taky po zkušenostech z jedné pumpy tankuju na druhé a na server "ceskybenzin" sve plačky nepíšu

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

RE: Skylink skúsenosť

Ja neplačem čakám kedy otvoria druhu pumpu :)))

Cryptobox 550hd

ceco1212

Podobná zkušenost, tři roky platba inkasem z účtu, letos v lednu CVAK a placené programy pryč včetně komerčních TV. Dotaz na infolinku - prý platbu požadovali, nebyl dostatek peněz na účtu (samozřejmě, že bylo dost) a chyba prostě není na jejich straně, zaplaťte si manuálně. Další měsíc OK. Zatím :))) .

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

ceco tebe dobre je*e z toho magia ala digi , uz je to trapne to furt pisat, nemyslis?

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

Jakým jazykem je to psané Sanzi?

ceco1212 si jen slušně postěžoval.Nemusels jakkoliv reagovat,když nesouhlasíš.Ale urážet? A ještě turecky.Fora sou tu přece od toho.Nemusíš souhasit,i když nevím s čím vlastně.Hezký den přeji. :)))

VEJMISLO
Registrace: 1/2010

Správne na to sú fóra. Čakal som na ten časopis a neboli ho schopný poslať už som aj zvažoval že sám zrusim inkaso. Po tom ako neboli oni schopný od mojej banky si stiahnuť peniaze a vypli mi program som inkaso zrušil a dal som si HD balík cez kartu. Ešte čakám ako mi zohliadnia do SP moje platby. U skylinku ma drží momentálne najlepšia HD ponúka na sate a možnosť platby kartou. Ale ich prístup ma sklamal.

Cryptobox 550hd

ceco1212

No vidíte a já jsem se Skylinkem docela spokojený. Platím si Kombi jednou za rok (většinou v akci). Nyní jsem si prodloužil v akci 6 měsíční předplatné, zaplaceno mám do května 2015 + do toho HBO. Magazín chodí pravidelně, nemohu si stěžovat. Všechno u mě funguje jak má, žádné výpadky.

jirka67
Registrace: 2/2006

ceco1212, čo sa týka zohľadnenia platieb do predĺženia platnosti SP:
Týka sa iba takého SP ktorý je zaplatený, v tvojom prípade ide zrejme iba o 2 ročný odklad od registrácie karty, toho sa to netýka.
Aby si zbytočne už toľko nepátral kde je pes zakopaný. ;)

Steiner
Registrace: 9/2012

Já jsem se Skylinkem taky spokojený. Máme v domě 2 karty (nadřazenou+next) na ně platíme balíček dříve Multi,nyní Kombi,balíček platím vždy v akci,máme to taky nějak do května 2015.Vše šlape bez problémů HD programy i SD.
Akorát mě vadí jak je Skylink nenažraný finanční hraboš (servis.poplatek)a jsem zvědaví kdy to osolijou nám balíčkářům. :)))

talíř62
Registrace: 1/2013

U každýho operátora je něco co se nám nelíbí , Skylink není vyjímkou a stále zdražuje , ted SP , za nějakou dobu zase budou balíčky jak zde na foru někdo psal a já tomu věřím atd. To samí zde , pokud se píše proti Skylinku tak se vlákno zamkne vis Skylink hnus , kdyby to bylo o DIGI TV tak to běží dál .Jo takový je život nelíbí odejdi , přijde jiný . Jen hrabat peníze chtějí všichni . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Absolutní spokojenost!

Platím si Skylink přes jejich web vždy kartou a je to zcela bez problémů! Kdykoliv a cokoliv....třeba o půlnoci ze soboty na neděli si zaplatím na měsíc HBO a za chvíli to jede! Inkaso z účtu je hloupost....

Tondach
Registrace: 3/2004

Áno to je výhoda a teraz aj Hbo Go som zvedavý akú dajú cenu za Hbo z Hbo go. Kto to neskusil odporúčam. Veľa kvalitných filmov a seriálov. Teraz pozerám Odpocivaj v pokoji seriál.

Cryptobox 550hd

ceco1212

Tondach

já to platím trvalým příkazem k určitému datumu a taky spokojenost .Kartou cha cha to by jsme koukali velice málo , já by to vždy zapoměl zaplatit a nejbližší bankomat 15 km . TIP KAČ 25 Km a když přijedu večer domů , hned by se do bankomatu nehnal , to mi TV MŮŽE BÝT UKRADENÁ a rodina DVB-T CO BY JIM ZBÝVALO , stejně koukají na TV NOVa a jejich serialy a to jim DVB-T stačí .

standa111
Registrace: 11/2009

Bankomate :))) Existuje Internetové bankovnictví.Já si taky nestěžuji.Před rokem jsem měl v akci MultiHD,teď Kombi.Časopis chodí pravidelně R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Taky si nestěžuji, kompletka zdarma a časopis chodí taky pravidelně... zdravím Standu chacha a jeho bankomat ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Steiner

přesně tak,odklad se neprodlužuje :))) :O :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ano, jasné, len je zaujímavé že reaguješ ty a nie ceco1212 :)))

Steiner
Registrace: 9/2012

Steiner

ceco1212 už chrápe a já jen potvrzuji a souhlasím,aby toto info do rána nezapadlo :))) :O :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra