![]() |
|
dest silny-ztrata quality a signalu!takovy dotaz da se predejit ztraty signalu a quality pri velkem desti(kroupy) aby nebyl vypadek programu i kdybych mel nastavenou parabolu na 100%???nebo to tak bude vzdy pri velke bource a velkem desti,ze mi to vypadne..diky |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 858 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
Dusan"A navíc, větší a těžší anténu jen tak něco nerozhýbe..."tak se tedy bavím ,větší nemáš pravdu,právě naopak větší plocha má ve větru větší odpor,tedy více se klepe a deformuje,k té váze paraboly,opravdu velký rozdíl mezi 60tkou a 80tkou,to jo s tou tedy nic nehne :lookaround: :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
korkoranto ti věřím,jaký tam máš LNB? :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrVždy jsem kupoval techsat s origošem lnb,ale jakej je to typ nepovím.Na zdi okna mám stavítka místo motoru s nerezovým táhlem na jednotlivý saty od O,8W(Metop) do 28,2E.měl jsem tam 15W dokud to jelo v crw.Mají velmi pevné lité uchycení.A doma mám 2 nonaqme 90x80 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranto jsem předpokládal,oni mají LNB přesně ozařovačem napasované ke svým parabolám,pak může tvoje 46tka vycházet lépe,než noname parabola 60 a k ní nějaký LNB,který svým ozařovačem "svítí" na plochu třeba 80tky,což je cca 40% mimo,ty procenta jsem jen odhadl,každopádně je tady problém,který jsme už mockrát řešili a stále se dokola množí dotazy "jaký je nejlepší LNB",LNB jsou +- všechny stejné,rozdíl je pouze v ozařovačích,které jsou nedílnou součástí běžných LNB,pak je třeba říci,jaký LNB chodí nejlépe s konkrétní parabolou,nelze proto napsat 46tka chodí lépe než 60tka,plocha jako taková nemůže,sestava s patřičným LNB ano :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierkostále dokazuješ že jsi skutečnou parabolu nikdy neviděl !!!a projektanti com sites jsou asi magoři !?!? :laughing: protože na rozdíl od tvojí teorie používají i 2-3 metrové paraboly místo 60tek ! Rv :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonečkuvítej z árestu,moc jsi tam nepřemýšlel a zase zvracíš? :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr+tonekpřestaňte se dohadovat a napadat jinak tam půjdete oba dva .O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33podívej se na to objektivně ,prosím,kdo se klepal celou dovolenou až vyleze a začne tady šířit adrenalin,já ne ,celou dobu co byl pryč jsem se s nikým nehádal a flusat na sebe nenechám,to bys taky jistě netrpěl,podívej se na jeho dnešní konstruktivní příspěvky,samá perla :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrtak nereaguj a hotovo.Bude pokračovat-jde O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33zkusím to,možná se mu povede,že půjdeme spolu,o což mu evidentně jde,podle reakcí na mě"nejhorší je srážka s b.l b.c.e.m" :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
kluci mojiobjektivníkdo koho napadá ???či s kým se dohaduje ??? a když někdo píše hlouposti a druhý na to upozorní to je špatně ??? tak co je potom diskuse ??? pěkný večer t. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonečkunechci reagovat,promiň :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: dest silny-ztrata quality a signalu!@pierre, tentokrát se tě musím zastat protože vytrubovat lži umí kdekdo. Když chceš po něm důkaz, tak ti řekne přijeď. To nikomu nevadí, že tím ostatní mate?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535no jednou za rok,tak toho si musím považovat,ale že se mě zastaneš ty? :))) :O :))) |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |