![]() |
|
Nabídka od UPCAhojte,došla mě nabídka od freesatu na přechod od Digi TV, kde jsem už snad 7 let a zatím jsem neměl potřebu přecházet. Ta nabídka byla 2 přijímače Humax HD s kartama zdama, zdarma parabola, kábly apod. za 299,- měsíčně. Na Digi nemůžu seřazovat kanály ani otáčet motorem, jsou tato omezení i u UPC. Jsou nějaké skryté chybky u UPC, co mě neřekli? Díky za odpověď. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Nabídka od UPChumax HD ti umozni vytvorit favoritny zoznam kde si kanaly zoradis takze to je fajn.teraz prave tlacia na klientov od digi na prechod a maju akciu s druhym prijimacom zadarmo ak sa preukazes vypovedou od digi. (neoficial) otacanie motora neviem, skor nie ale diseq-c to ma. ponuka nieje vobec zla, tak porozmyslaj hlavne o tom ake kanaly ti vyhovuju a rozhodni sa podla stanic. kazdy ma nieco + a nieco minus. |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Nabídka od UPCPopravdě mě ani tak o stanice nejde. Sleduju stejně maximálně zprávy, ale děti sledují Disney channel a ten tam mají také. Já jen jestli tam není nějaké skryté zlo, mám od nich internet a po roce jsem měl celkem velké potíže, aby mě zůstala stejná cena. |
algec
![]() |
|
RE: Nabídka od UPCTaké mi volali a divili se, že jsem před pár měsíci dal DIGI TV výpověď (a oni to neví). Také zazněla informace, že akci chystají i pro zákazníky Skylinku. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Nabídka od UPCpo roku sa cena meni, kedze ti konci viazanost. potom bud vypoved alebo nejaka zlava + nova viazanost. to nebyva problemupc internet je nieco ine. uz su to 2 firmy ale ked ti nejde o stanice tak pre teba prechod od digi nema asi zmysel... ved kolko platis u digi za 2 prijimace? |
Mathev
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Nabídka od UPC260,-, ale byl jsem zvyklý si přetáčet na jiné satelity, to teď už nejde a motor hnije na střeše. |
algec
![]() |
|
RE: Nabídka od UPCDalší fakt je ale ten, že jsem 7 let na nic nemusel šáhnout. Všechno funguje na 100%. Kvalita obrazu není sice nic moc, ale vidět veš ve vlasech osoby vzdálené 10m od kamerynepotřebuju. Na ty zprávy to stačí. Stejně se mě z nich chce blejt. |
algec
![]() |
|
dvě karty za 3 kila?Přijímače mě nezajímají (předpokládám, že v Linuxech to pojede) takže v případě dvou lidí je karta za 150? Je to cena po celou dobu úvazku, nebo pro první rok při úvazku 24 měsíců? Jaký je tam balíček? Medium nebo Medium+?Jednoho známého, co chce jít na freesat bych měl, to kilopade bych dal taky... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Nabídka od UPCŘíkala na rok, a balíček Medium. |
algec
![]() |
|
nebídka UPCTakže to jsou jen SDčka mám pocit.... teď jde o to, aby to nebylo tak, že je cena garantovaná na rok, ale vázanost jsou roky dva.... pokud jsou dvě karty za 300 tak to má i v SDčku smysl.... jestli by do toho někdo šel, tak druhého kunčafta dodám, a máme to každý za 150Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
@algec - motorDal bych na tu parabolu twin LNB. Na jeden vystup zapojit prijimac od Digi a na druhy pres motor zapojit svuj box. Pokud se budes chtit divat na Digi, tak svym prijimacem natocis na 1W a pak zapnes jejich Humace ;)DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
![]() |