![]() |
|
GM Spark TriplexCo do něj nahrát aby bral Skylink karty a šel zároveň jako síťový klient za rady v PM děkuji |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranjaký PM,mě to taky zajímá ,tak diskuse,ať se to dozvím :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
dt už si se jednou ptalPřeci privát mesendžr :laughing: :laughing: |
korkoran
![]() |
|
korkoranale já se neptám ,co je PM,já se ptám proč přes PM,ostatní to jistě taky může zajímat :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pirko péťo soukromé zprávyTobě to začíná pořádně myslet až po půlnoci,že jótak šup tam s radou,můžeš i pomalu, já si to ráno pomalu přečtu |
korkoran
![]() |
|
pierpetrno takové ty témata jako sharing a jiné nezákonosti tady vydělávaj banány |
korkoran
![]() |
|
RE: GM Spark Triplexco tam máš za sw??? tenhle?Software_GM_Spark_ONE_TRIPLEX_1.2.63_ a jaký plugin si tam stáhl a nastavil si ho ? chodí v tom i EMU na cryptowoks A3,.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
kormoráneasi jsi nepochopil před půlnocí,já ti radit nemohu,ale radu ostatních bych si rád přečetl,do tvých PM nevidím,tak doufám tady :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: GM Spark TriplexNejlepší je dát do něj E2,tyto přístroje s E2 a dobrou konfigurací když si s tím pohraješ tak vše ok co požaduješ a ještě i něco navíc, jen to chce s tím umět poradit. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
hery2 enigmu jsem tam měl a dočetl jsem se,že s ní nepojede jako klient.Jinak všechno jelo jako fík nejsem profík a blbnu si s nímpierko ,omluva a nedorozumění |
korkoran
![]() |
|
Končím chlapcisoft jsem nenastudoval u němcu jsem našel Firmware 1.2.71 z 4/2014,ale nevím kde ho stáhnout-a du spát |
korkoran
![]() |
|
korkorannic se neděje,jen sem chodím,abych se dozvěděl věci,které nepotřebuji,ale mohu je někdy potřebovat :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
korkoran...a mini hd se si už rozbehol ?? ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
kapitaneNebolo to takto nejako....1. Format USB stick to FAT32, and make a folder named enigma2 2. Download latest FW (should be 2 files) and place them into the enigma2 folder. 3. Turn off Box, install stick into back of box, and while pressing ok button on front panel, turn on box. 4. When you see FORCE on the screen, release OK then press down arrow, then press v+ arrow 5. You will then se UL followed by numbers, allow it to do its thing, takes about 5 minutes. Box will then boot into your E2 FW. ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
LiguercoTy máš paměť jako slon,to víš,že bylo,a pojede mi jako síťový klient s E2?Vďaka,keby si bol bližej aj volaký út radiator by mohol levňúčko byť.A máš už taky reg. v soukromých zprávách? |
korkoran
![]() |
|
liguereTo za mě mluvila ta čvrtka z dědka slováka z r. 1914 |
korkoran
![]() |
|
RE: GM Spark Triplexv pohode, vsetci sme - teda sorry, väcsina z nas je stredouropsky mix............... :laughing:len aby si to rozchodil...... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Liguerconemáš radu jak na GMWizarda classik HD mimino,jak z něj udělat klienta,nic jsem nenašel a gsmobil v SP mě nečetl? |
korkoran
![]() |
|
kapitabepresne ti nepoviem, ale pokial sa to len podoba na linux v konfigurakoch ....Inak ak ti pomahal gsmobil chod sa pozriet na stranku s podobnym nazvom, googel ti to najde.......... ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Liqueremáš rech ,velmi soli.firma,koupil jsem tam xtrenda za slušnou cenu,komunikace na vysoké urovni ! :))) :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |