Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Free sat alebo Skylink

Zdravím, poradí niekto čo je výhodnejšie alebo lepšie - free sat či skylink,ďakujem

mirec129
Registrace: 4/2014
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Free sat alebo Skylink

co je lepsie banan alebo citron?
napis aspon ake mas preferencie lebo to zavisi od vela veci
mas prijimac nemas prijimac platena ci zakladna, jeden ci 4 prijimace....

Mathev
Registrace: 1/2011

Oni nemají stránky s nabídkou a ceníkem? Mám pocit, že ano

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

Ide o to čo chceč sledovať. Každý si veberie sám, ja napriklad velmi rad pozerám CRIME AND INVESTIGATION CHANNEL a ten je dabovaný len na Skylinku.
To bol ale len príklad za mňa, každý sa rozhodne sám, porovnaj ponuku a máš vybraté. ;)

Nibiru
Registrace: 3/2008

Free sat alebo Skylink

Já preferuji programy v HD a to má více Skylink

jona
Registrace: 10/2007

to záleží na vkusu každého soudruha....

ha,ha,ha..... :)))

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

Opytaj sa ich ci mozes platit pri zmene poplatku tiez podla svojich vynosov a podla toho sa rozhodni co odpovedia. :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

magio sat

Pockaj na novy magio sat.

Javi
Registrace: 2/2006

mohol si

uviest mirec co je pre teba najdolezitejsie pri sledovani tv...ak ti ide o cenu sleduj DVB-T.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

"Já preferuji programy v HD a to má více Skylink" - no pri tomto tempe rusienia HD kanalov u Skylinku (Markiza HD a Nova HD pojde asi tiez prec) to moze byt coskoro naopak.
Na druhu stranu vacsina HD kanalov od Skylinku ma horsiu obrazovu kvalitu ako HD od FreeSat-u.
Moja rada: mozno chvilu pockat na MagioSat alebo Nove DigiSK. Zda sa ze mozno budu mat casom viac HD ako ostatny. Ak pozeras sport, tak nie je o com rozmyslat.

Billysk
Registrace: 4/2006

Billysk

Tím tempem rušení HD kanálů máš na mysli přechod Sport2 z SD do HD?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

joscer

:-) a co např. iConcerts, MTVliveHD. No jo, přidali Sport2 v HD - to taky trvalo. Už mohli vyjednat i Sport1 v HD, protože hledět na Laligu v té mazanici, je o zrak.

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Já jsem vždy psal, že hudební programy v HD jsou ZBYTEČNOST, že na to zatím stačí SD. Navíc MTVlive HD byla stanice O NIČEM.
Ale rozumím tomu, že je to věc názoru. Kdo chce hůl použít, psa si vždy najde. Jeden čas tady bylo diskutováno coby velká ztráta pro Skylink přechod Eroxů z HD do SD. Když to vezmeme takhle, tak to jo, to je vysoké tempo ubývání HD programů na Skylinku.
Víc nemám, co bych k tomu dodal.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

To bude zazitok v buducnosti, mazanica a este zakrivena.. :laughing: Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

MTV Live HD byla právěze všech mtvček nejlepší. Samozřejmě nejen obrazem ale např. skvělými unplugged koncerty na které se díky obrazu šlo i dívat. Namátkou vzpomínám třeba na Cher Lloyd který jsem zatím nikde jinde neviděl. Takže mluvit o nějakém programu, který se mi nelíbí, že je "O ničem" je trochu krátkozraké. Vsadil bych se , že tato stanice nevypdla proto, že by byla obsahově horší(než například všechna současná skylinková mtv dohromady), ale protože byla DRAHÁ. Možná dražší než ten současný rozmazaný balík i s VH1+classic.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

nemá smysl se o tom bavit - kecy, že music TV má být jen v SD ... a proč by nemohly být filmy, sport, zprávy, dokumenty v SD? Fakt na palici. Chápu, že někdo má hudbu jako kulisu k čemukoliv a tudíž si plete TV s rozhlasem, ale v tom případě by bylo lepší zrušit všechny hudebníTV a nechat jen music-radio. Potom nevím, proč se prodávají DVD a Blue-ray. Asi proto, aby se to v takové kvalitě nevysílalo. Fakt Joscer, ty jsi ochotný kvůli Skylinku schopný tvrdit, že čtvereček je kolečko. Já vím - kdo chce psa a ta hůl... :-/

pf09
Registrace: 8/2010

Priatelia nechcem tu zakladat vlakno no nedalo mi to pre markizu v skylink vnikol novy vyrok: SERPO HD!

villar
Registrace: 6/2008

Týden předtím, než se spustí Nová Digi vybírat mezi Freesatem a Skylinkem, to musí být vskutku oduševnělá myšlenka... Hlavně vyber rychle, aby ses pak eventuelně mohl tlouct do hlavy, duševní stravu ničím nenahradíš :-)

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Ono s výběrem je to těžký já mám Skylink i Freesat. :8)

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

Skylink nebrat porad jen zdrazuji

tompr
Registrace: 1/2006

Treba počkať na ponuku od novej Digi, mala by byť lepšia ako do teraz. Ja mám roky UPC a teraz Free sat, ale ide to s nimi dole vodou, namiesto aby HD programy pridávali tak ich odoberajú, a čo pridali programy to je o ničom. Keď skončila Nova sport HD, mohli kľudne pridať CT sport HD, ale Free sat spí, a keď sa zobudia, tak zistia že ostatní sú už dávno preč. Takže počkaj času ako husa klasu.... Ale ak sa nechceš nudiť, objednaj Sky Link, a budeš mať problémov jedna radosť. Stačí čítať toto fórum.

masto
Registrace: 9/2006

masto,můžeš být konkrétní.Jakých problémů jedna radost ? Já mám Skylink 8 roků a problémů nic.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Tiež by ma zaujímalo, aké problémy jedna radosť? Skylink mám 7 rokov a žiadne problémy. Podľa mojich skúseností a sledovania tohto fóra najviac problémov je zo zlého nastavenia paraboly, zlá inštalácia ostatných komponentov, kúpa lacného šrotu, kde kupujúci si myslí, že kúpi niečo lacno a bude to robiť všetko. Prijímač za 50 EUR bude satelitný prijímač, multimediálne centrum, server, klient, internetový prehliadač a pod. Bohužiaľ to takto nefunguje.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk - chvalabohu to takto nefunguje, vies si predstavit tie creva toho stroja keby to tak fungovalo? :8)

liquere

liquer-bohužiaľ som myslel ironicky. Neviem si to predstaviť, ale "bohužiaľ" v našich končinách to ľudia si to tak predstavujú. A nemyslím teraz len na satelitnú techniku, so všetkým je to tak, príklad by som uviedol autá napr..

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Trocha ot - manageri skylinku sa o chvilu budu bit po hlave. Predplatitelov nepribuda, skôr naopak a zakladne programy za chvilu kvôli zvysujucemu sa serpo nebude sledovat na slovensku (v CR pocujem bezne to iste) skoro nik, ludom na tie sraacky reklamove uz staci dvbt. Kto chce vela, bude mat hoovno!!!!!

Kasr
Registrace: 8/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra