, sekce: Programy na orbitu |
|
Jeste CT a a transponder 12 525 MHz /V SDZdar synci,kdyz jsem se tame (jako koncesionar a danovy poplatnik zaroven - v jedne osobe,obdobne jako hospodsky Krkovicka),zeptal,kdo ze to vlastne ve verejnopravni televizi konretne technicko-obchodne zajistuje up link / down link 12 525 MHz/V? Hadejte co mi bylo odpovezeno-muzete aspon cca 3 x:): no preci externi dodavatel:):).Tuz neni to fajni a zaroven cestne i sportovni?S uvedenou odpovedi jsem se nespokojil:),chci vedet jmeno konkretni firmy:).Ale nerikejte to nikde:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
RE: Jeste CT a a transponder 12 525 MHz /V SDŘíká se ty vole, kdyby něco. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
RE: Jeste CT a a transponder 12 525 MHz /V SDAle kulový z koncesionářskýho poplatku si česká televize platí uplink na satelitu a tak by měli být bez SP víc nic.Pak by to bilo OK.Ale že si to čt nedokáže vymoci je zoufalé. Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
konrektně pro Krkovičkujako koncesionář platíš za vlastnictví přijímače a jako daňový poplatník odvádíš daně státu. Co s tím má společného veřejnoprávní televize ? Jako vlastník auta platíš povinné ručení, popř. silniční daň, DPH při koupi auta, SD daň z benzínu.. Dotaz,provozovateli dálnice, kdo spravuje za mé peníze 155 km D1 ? Je to fajne nebo výkřik do tmy? :) :) :) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 092 |
|
|
RAFI007no jo,ale dnes je koncesionář každý,kdo má přívod elektřiny,mimo je pouze ten,který napíše čestné prohlášení,že nevlastní přijímač,nebo ten,který je v hmotné nouzi,jinak souhlas :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: Jeste CT a a transponder 12 525 MHz /V SDJen nechápu proč takový dotaz někomu vadí. Že by zpívali píseň svého chlebodárce?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Jeste CT a a transponder 12 525 MHz /V SDZdar Tomiku,rovnez nechapu,proc tento dotaz nekomu vadi,jasna odpoved by uvedla na pravou miru mnozstvi blabolu a dohadu (kterych zde za posledni dobu k tomuto tematu bylo dosti),nic mene a nic vice.Dle mne je to v zajmu vsech platicich SAT divaku z pozice 23,5°E. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|