![]() |
|
Markíza HDskylink divakom ak nepotvrdite program markiza hd deaktivujeme hoP. S.:...prosím prosím - nevypínajte mi to!!! Zaplatím, čo budete chcieť!!! R^ R^ R^ :laughing: Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 28.04.2014, 16:48.23
|
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Markíza HDA kto je Durianova a Svajda? Niejaky ma(nevhodné slovo)i Markizy? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Markíza HDZa to je nam obcas nieco dobre v HD kvalite. Napr. Formula.Aj ked ten bitrate nie je slavny, predsa nieco. Je to jedina slovenska Tv , ktora je tam v HD. Bola by skoda keby aj tu odpojili. |
Stani
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Markíza HDZiadna skoda Markizy. Tak ako som sa na ten program tesil pred spustenim, tak ho teraz neznasam. |
Kasr
![]() |
|
RE: Markíza HDJe to přesně tak a jestli zruší i HD Novu s Primou, tak můžu kartu přehodit do ČT. Reklamní mazanice nepotřebuji.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535No, ale kartu do ČT můžeš přehodit i když HD Novu s Primou nezruší, ne? Nebo ti někdo od nich drží bouchačku u spánku a brání ti v tom?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Markíza HDA důvod? Sedíš si na vedení?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Pravda, až teď mi to došlo. No, stane se.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
ČR mimo mísuTeď jsem volal na tu úžasnou infolinku SKYLINKU a tam mi bylo řečeno, že Markíza HD v ČR nelze aktivovat a že v ČR dále vysílána nebude. Aktivace platí pouze pro SR.LG OLED
|
mirvyh
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Markíza HDKdyz jsme zacinali s CZECH LINKEM a SLOVAK LINKEM ( 3 000,- + 3 500,- Kc),byla MARKÝZA pomerne in (nebyly DAJTA,AUY,JOJEKY a FOOFROY) byl jsem rad,ze je.V soucasne dobe ,je to aspon dle meho vkusu odpad,prakticky tame nic nesleduji a proto nech si ji aktivuji provincialni kmeny ZULU. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
markixamarkiza je televizia na reklamy |
pablovic
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@hdpeNedá sa inak, len s tebou súhlasiť. :( Na Markíze sledujem sem tam Televízne noviny a tým to končí... A obávam sa že kmene Zulu nemajú záujem ani Markízu v SD, nieto ešte v HD... :)))DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Markíza není Tvale pračka na reklamy-nic jeného,než na Zprávy se fakt nedá dívat. Je to už prostě o ničem a nějakým HD,co chcou za to ještě platit si můžou strčit do zadnice..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Markíza HDMali by platit mne, keby som ich sledoval za sledovanie reklamy.Chcem people meter a za kazdu minutu reklamy na markize 10 centov. :))) |
Kasr
![]() |
|
mirvihtak jestli je to jak pises, tak je to asi jasne kam to bude smerovat s HD nabídkou v zakladnim baliku Digital pro CR a SR. Zrejme nastane ta sama situace i s Novou HD, kde pujde aktivovat pouze na karty CR a na SR nepujde. A to bude pouze za predpokladu, ze si bude Nova narokovat taky nejaky ten poplatek za HD. Uvidíme jake stanovisko zverejni Skylink k ostatním programum v HD v baliku Digital během par tydnu ci dnu. Nechme se překvapit. Zrejme budou v nabídkách pro uzemi CR a SR vysilany v zakladu pouze SD verze. Pro SR české programy v SD a opacne pro CR Slovenske programy v SD. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 664 |
![]() |
|
Tomi 281Já jsem slyšel,že za 4,5 dolaru,i to by šlo,dej návod na můj nick zavináč centrum bodka cz |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranto chceš na dovolenou?,máš vytoužené soukromé,tak si je užívej :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |