![]() |
|
DAB v CHamuV Chamu pražákovi v autě hraje v dabu čr 2 kanál 11c+ 6+ 12 a v jiným rádiu ani prd až kolem Plzně ,jen samý němci. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: DAB v CHamua co jako my s tym pepo ? podla mna places na nespravnom hrobe.. |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
furička ,zdenoco takhle podívat se do seznamu témat nahoře,nikdo nepláče ,ale někdo může vědět jak to chytat ,prej využívá nosnou z TV;) ;) ;) |
korkoran
![]() |
|
velký Chv Berlíně jsou taky samí Němci !ale zato ve Waršavě je to samý Polák !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
korkorana jak rozbočovač? :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 393 |
![]() |
|
RE: DAB v CHamuTo je taky dobrej dotaz. Bez spojení není velení a bez dobrý antény není signál. A s prd rádiem nechytíš ani prd. Tohle nespraví ani Hrdinný kapitán Korkorán /Alias Vlasta Burian/I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
DAB V autěTak začnou morousem-když přišel na svet kapitán korko.tak Vlastík nebyl ještě ani v pytlíku u táty v 18/19 stoletípetr:než jsem ho stačil pořidit,tak žena přijala na milost DO od GM Ostatní:Téma neznělo kerej czinec kde bydlí,ale jak je to možný,že to jednomu v Lexusu hraje tak daleko za hranicema,ve stejný kvalitě jako místní DAB,když Plzeňský kraj je ještě takřka mrtvý v DABU.On tvrdí,že to je v základním vybavení LEXu |
korkoran
![]() |
|
Tonku neni všude stejněa tady je to samej rus,ukrajinec a němec |
korkoran
![]() |
|
RE: DAB v CHamuty si v posledním a předposledním příspěvku protiřečíša ON možná KECÁ !!! :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
DAB čr2 v němcíchsice nevím v čem si protiřečím,ale já jsem s ním jel po Chamu asi to má přes intr. ale to by mu zase nepsal displey 11c čr2.Ani velmi dobrý DAB+ radia v K+B tam nic českýho nenačetly. |
korkoran
![]() |
|
korkorani to se může stát,že si lidi s vidinou jednoho ovladače budou muset zvyknout na dva,jako to bylo vždycky :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
pierkoKdyž ji řeknu,že jinak nepoje ct+ sk pošta,prostřeno a Dajto ,tak se určitě podvolí na jedno do |
korkoran
![]() |
|
korkorannež vyhodit televizi,radši druhé DO,mám jednu zákaznici,odešel ji tuner DVB-T,což je dnes díky kvalitní technologii výměna zákl.desky TV,setopbox za 300kč by to řešil,ale 2 ovladače ne,tak jsme spolu jeli koupit novou TV za 20 000kč,je spokojená ,má jeden ovladač :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |