![]() |
|
Formátování HDDDá se HDD na PC přeformátovat z TSD na FAT32 ? Jsem na netu nenašel. Dík za info. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Formátování HDDNetusim, co je TSD, ale urcite funguje:mkfs.vfat -F 32 /cesta/k/disku |
Tybor
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Formátování HDDProč to neuděláš přímo v Technisatu? |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Formátování HDDJsem na chalupě a mám tu jiné saty - neuměj. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Formátování HDDDá sa, napr. prg. EaseUS Partiton Master... R^ |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
tohle by nešlo?http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk-storage-format-tool/ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 393 |
![]() |
|
RE: Formátování HDDDá se to udělat různě: Jednou mi mlaďoši přeformátovali malej HDD pod Vistama, sedmičky ještě nebyly a měl jsem honičku a zrovna nic po ruce. Vzal jsem tedy šroubovák, hodil HDD do noťasu, vrazil do CD Romky Win98 a zavolal kompletní instalaci včetně vymazání oddílů a kompletního formátování na FAT32. Potom jsem disky v noťasu znovu vyměnil a na onom HDD jsem přes rozhraní USB kompletně celou instalaci vymazal. Onen HDD takto používám asi 3 roky jako USB HDD k TV na filmy pro děti. No probleme.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Formátování HDDA nejde to tak jako třeba u flešky rovnou z Windows? Stačí na připojený disk kliknout pravým tlačítkem, kde si vybereš formát a v liště vybereš FAT32 a spustíš formát.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Formátování HDDJasně že to jde. Teď u Win7 je to už spolehlivější. Někdy zapomene HDD přes USB převodník Volume a jenom se nahlásí a data nepřečteš. Tak to řeším že ho šoupnu na kšandu jako Slave do stolního, dám CHKDSK, přeindexuju a jede. Nedávno jsem něco podobnýho chtěl spravit přes USH/boot Flash, a ona potvora právě chcípla. To s tím instalačním CD se mi zdá nejjednodušší a nejrychlejší a není co zkazit, a nic nemusíš instalovat a zvládne to každej.Jo a pod Win7 naformátuješ v poho i raidový disky, u HDD, kde byly Win7 nezapomenout vymazat i první odkládací oddíl. Jinak tam zůstane a hlásí se jako další disk 100MB rezervováno systemem I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: Formátování HDDJá používal "fat32format", pro příkaz. řádku win, lze nastavit velikosti clusterů. |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
![]() |