![]() |
|
skylink v Španielsku, ako zistim na akej som druziAhojte, viete mi niekto poradiť či sa dá chytiť Skylink ASTRA 3A v Španielsku? Moja poloha satelitu je pri Malage konkrétne:https://goo.gl/maps/8Xkwp Niekde na nete som nasiel info ze ASTRA 3A je vlastne ASTRA 1G ale moc tomu nerozumeim. Satelit mam nasmerovany na nejaku druzicu ale neviem zistit aka je to. Mam tam signal na frekvenciach ako 12525 ale ani ceske ani slovenske stanice mi tam transpander nebaladi. Viete mi niekto poradit? Dakujem Martin |
fidiak
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 27 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 161 | |
![]() |
|
PierreAsi myslel 12522. Ono se to někdy o 1 nebo 2 liší. Myslím tím co je napsáno na Netu a co Ti ukáže přijimač. Ale na to jsem si už zvykl. Důležité je napsat správně V/H a SR. Fec si touž najde samo.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Morousnení ti divný,když zadal TP 12525V a naladil programy z 11,857/V,ale k určitému posunu tady došlo,chce to víc spolupracovat v diskuzi,jinak to vidím do léta,ale co se mě týká,já mám času dost :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 393 |
![]() |
|
RE: skylink v Španielsku, ako zistim na akej s...Jo teď jsem Tě pochopil. Ale takhle to asi není. Já mám pořád před očima toho mýho kamaráda, jak pořád ladil a ladil a ani za půl roku nenaladil. Podle mě si pan Fidiak toho čísla 12525 jenom náhodně povšiml. To množství programů co uvádí by odpovídalo spíš HB, ale ta frekvence CanalSatuFrance je správně z Astry 19.2.Proto jsem mu doporučil, aby ty kanály promazal, protože v tom má nejspíš pořádnej chaos, neřku-li BORDEL.. :laughing: :laughing: :laughing: I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
posun tady bude"dal som tovarne nastavenie, frek 12525/27500, naslo mi History HD, Sky Action HD, Sport 1 HD, TNT Serie HD, Eurosport HD. To je vsetko na tejto frek"History Deutschland 70 12,382/H Sport1+ HD 70 12,382/H TNT Serie HD 70 12,382/H Eurosport HD (HDTV) 70 12,382/H Eurosport 360 HD 4 70 12,382/H Sky Action Deutschland 70 12,382/H :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink v Španielsku, ako zistim na akej s...No to jsou kanály z 12382/H na A19.2. A tys to naladil přes 12525/27500 ?".I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousne já,to je jeho odkaz :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink v Španielsku, ako zistim na akej s...A jaká polarizace? CT24 má /V. A SkyDeutschland má /HI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousto bych neřešil momentálně,kdovíjak měl LNB o 90° ,ale frequenci neoch .či.je.š :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
PierreNějak si vzpomínám, že podobnej guláš se mi stal jednou na středovce 120, měla velký zisk a chytalo to část pásma sousedního satelitu. Nebylo to přesně nastavený a lezlo tam něco ze sousedního satelitu na blízkých frekvencích. Podrobnosti si již nepamatuju, ale nastavení oscilátoru LNB jsem neměnil.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousto nejsou vůbec blízké frequence a guláš tazatel dostal slušný :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
on ten gulášještě jistě přes den někdo zamíchá,pak už to bude na technika,což vidím u tazatele ,jako nejekonomičtější řešení :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink v Španielsku, ako zistim na akej s...Takže závěr dnešního večera: Kaktus je v háji, sedíme na A19.2, což je ke Skylinku co by dup, zbývá tedy zkontrolovat, případně doladit oscilátor LNB a pak už jen točit a točit... :laughing: :laughing: :laughing:Dobrou R^ R^ R^ I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousna 19.2 už nesedíme,už to dodrbal a nemá nic,těch neznámých v rovnici je víc,kaktusu je škoda,tequila je dobrá :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: skylink v Španielsku, ako zistim na akej s...on je ten guláš trochu přesolený , a někteří kohouti se naparují více než je zdrávo , pokud by šlo o konstruktivní diskusi je zde mnoho důvodů a otazníků . To by bylo na dlouho.Pro zjednodušení bych naladil to rádio , detaily proč receiver na stejném TP lockne rádio a né TV vysvětlí morous ! :laughing: (Mne by např. zajímalo zda po snížení výkonu v Topolné chytne fidiak v Malaze 273 Khz . Dle morousovy teorie áno ! ale má li něco s DV prosím ať to zkusí !.)(DV jsou dlouhé vlny ) všechny zdraví tonek :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
thor 0,8Ten LNB je Grundig Digital s dvoma vystupmi, ladil som ten thor 0,8 ( v menu prijimaca je oznacenie Thor 3,5 W0,8, iny thor 0,8 tu nemam) nasiel som signal na na frek 12073 V 28000 a ked som preladil tranponder tak naslo arabov :) LNB frek 9750-10600. Neviem ako mam ladit tie radia, ked nemam nic naladene na prijimaci. Ten thor 0,8 |
fidiak
![]() |
|
chyba v uchyteAsi som nasiel chybu, dal som dole pasku na tom uchyte LNB a zistil som ze ten uchyt co drzi LNB je prasknuty a nie uplne dobre- rovno drzi ten LND v tom otvore. Skusal som to od oka nastavit ale tie cudne programy na frekvenciach to asi potvrdzuju ze to nie je dobre.Takze tak. |
fidiak
![]() |
|
uz mam konecne zachytny bodVratil som sa na povodne nastavenie satelitu, nainstalovany novy soft od fergusona. Na 100% som teraz naladeny na Astra 19,2. Na frek 12382/H naslo programy tak ako pisal Morous History HD, Sky Action HD, Sport 1 HD, TNT Serie HD, Eurosport HD |
fidiak
![]() |
|
tak se tohobodu chytnem !frekvence nám konečně sedí tak že i nastavení antény ! jestli její velikost je dostatečná jest otazné , nicméně poslední krůček vyzkoušej mírně asi o dva stupně SPUSTIT náklon t.j. elevaci DOLU a natočit z pohledu zezadu o cca 6 stupňu ( na východ od směru kde jsi nyní !) a vývod LNB při pohledu zepředu do paraboly dej zhruba na 7 hodinu ! a na rádio se vykašli , někteří zde kecaj NESMYSLY !!! :))) R^ :8) R^ :laughing: |
tonek
![]() |
|
doladeniemam foto LNB, vedla mojho sat je hned dalsi len som nevedel az do dnes kde bol nastaveny aby som mohol porovnavat.posilema linku na stiahnutie pripadne poslem mailom http://ulozto.sk/xDUPRaW4/fidiak-sat-zip idem to skusit doladit po tme :) |
fidiak
![]() |
|
ziadny sig.asi to nestaci, ziadny sig. ani naznak, skoda |
fidiak
![]() |
|
zkus se zeptatco chytaj ti susedi ???já se domnívám že tu 19 ku pokud by to byli čehúni ? tak ten tvůj twin dej do jejich 80ky antény a máš vystaráno :O |
tonek
![]() |
|
suseda je nemkasuseda je nemka, pytal som sa jej vraj tam ma len nemcov takze ako pises je to 19kamyslis ze by ta 80tka stacila ked 60 ani neskrtne? |
fidiak
![]() |
|
je to tedyhumus montáž,ten zlomenej koax,to je dílo,LNB nepoznávám,možná někdo jiný,ani bych se nedivil,kdyby to byl z dob analogu,pak ho můžeš zahodit,ale pokud jsi na 19.2E,zkus proladit12,460/H 27500 a napiš co našel za programy :))) :O :))) |
pierrepetr
![]() |
|
češkado kuchyně , polka do chléva a němka do postele !!!možná by si ta 60 škrtla ale mnoho povyku nenadělá ! napoj tu němku napřed vínem potom na tu tvoji 60 ku a s tou 80 kou si pohraj !!! :laughing: |
tonek
![]() |
|
12382/Hasi analog NEBUDERv :laughing: Rv |
tonek
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 161 | |
![]() |
|
![]() |