![]() |
|
octagon 918 hdmám octagon 918 hd a je to z mojích noekoký v poradí najoblubenejší príjmač aký som mal,mám ale závadu ked ho zapnem na dve sekundy zapne boot a hned to odíde,svieti len kontrolka vypnutia,proste nenaskočí,nemáte skúsenost radu čo s tým aká môže byť vada a či sa to oplatí opraviť alebo či to vihodiť a za čo nahradiť,dnes je toho na trhu vela a už som stratil prehlad dakujem |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: octagon 918 hdU těchto přístroju pry odchází časem zdroj...dočetl jsem se na jednom foru přímo k tématu.... :)VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: octagon 918 hdano na 90 procent to budou kondenzatory ve zdroji a oprava je jednoducha,ale pokud to dotycny necha delsi dobu zapnute v tomto stavu odejde zakladni deska a prijimac je v podstate neopravitelny |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
ZÁDNÝ prýALE tutyNemáš li to daleko do Blavy napiš ! K výročí prvního máje to máš za náklady !!! :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
nebo kolegoj z Prágluten je lepčí !!! a tímto ho zdravím ! R^ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: octagon 918 hdtak ja mam doma od znameho jeho brachu SABA, odesli tentokrát kondiky ve zdroji a asi odesel displej. Nesviti uz. Hledal jsem v menu zda není vypnut, ale nic jsem nenasel. Prijimac je ale plne funkcni po oprave. Bude muset postacit kontrolka a infolista na obrazovce. Byla na nem uz zavada před rokem a pul. Zdroj byl ok i displej, ale odesli nektery kondiky na zakladni desce. :-/ Jestli muzu uz ho nezapínej a nech to opravit u nekoho v servisu za rozumnou cenu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
To HYPERMohol by som ti s tým dysplejom pomôcť na tom SABE,ale nemáš povolené PM,ak budeš mať záujem, tak mi napíš správu.Inak máte pravdu,najčastejšie odchádza zdroj/elity/ a treba vymeniť všeky naraz,inak odíde aj displej,ale dá sa vymeniť z nejakého pokazeného Octagonu 918,čo na náhradné diely.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
@vladoholudedulo ze trbavy ... s tym display-om mu pomozes leda tak ze by si ho vymenil za novy kus !!uz velakrat a na viacerych forach som Ti pisal neryp sa do niecoho comu nerozumies alebo nemas na to ! vymenit 3 kondiky v zdroji neni oprava a tak isto nie je oprava aj ked vymenis bars aj vsetky kapacity na zdroji ! tam si ostan v chlivku a vykradaj configy z dreamboxu dovercivym ludom .. |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: octagon 918 hdno ja myslim ze psal,ze se da display vymenit t jineho octagonu 918,coz je pravda display,ktery je pouzit v 918,nebo SAB je aktivni soucastka,ktera uvnitr obsahuje krome samotnych prvku display i integrovany obvod radice,co se tyka kondenzatoru,tak je urcite lepsi vymenit vsechny ne jenom ty nafoukle :-) |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
@gsmobiltam pasuje display aj z optiboxu 8750/8850 - tych modelov je minimalne 10.. to nebolo ale cielom poukazania, ale to ako chce zase nieco upatlat co vydrzi max pol roka |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
To furickaČo sa montuješ do mojích rád a snahe pomôcť nickovi ak má nejaký problém,samozrejme že to ide vymeniť za funkčný kus,ale ty len vyrývaš,ako na čiernom fóre pod nickami dlhe_pole?Nechaj si svoje rady a odkazy,OK?Inak mám pre oboch nickov elegantné riešenie problému,ale to ty asi nepochopíš,nemáš na to dostatočné IQ.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: octagon 918 hdZdravím,mám také dotaz?Opravuje jej někdo kolem PHA?Zatím jej mám funkční,ale co kdyby,momentalně jej mám hlavně na posun parabolou,v tom je bezkonkurenční. R^ :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
polkimal som podobny problem, a bolo to tak ako opisuju kolegovia. Mne to opravil jeden predajca zo zvolena za par supov. |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
@vladoholuZa to tvoje IQ se pohybuje na hranici 5leteho dítěte... |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: octagon 918 hdPresne takto isto sa choval aj mne. Stačilo vymeniť 3 kondenzátory. Na konkurenčnom webe je aj fotka dosky a označené kondíky, ktoré v tomto prípade treba vymeniť. |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
![]() |