![]() |
|
AMIKO alien enigma 2 v sítiHezky denNějak se mi nedaří zprovoznit nahrávání po síti. Neví někdo jak na to? V E2 jsem nastavil povolení externíáho HD, vlastní server vidím ale nedaří se mi už nastavit disk a adresář. Disk mám sdílený a např z televize LG ho vidím (server s diskem a adresářem)a mohu z něj i přehrávat soubory. V sítových nastaveních v E2 jsem nastavil i jmébo uživatele a heslo pro server, tak jak jej mám nastavený ve W7. Server se sdíleným diskem jede na W7. Mám IMAGE PKT_GM990_E2_HYPERION_v2_flash.zip Diky za radu |
arisat
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: AMIKO alien enigma 2 v sítiTo tady nehledej tady se to nesmí.Jinak dostaneš ovoce. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
arisatSieťový HDD treba mountnúť ako cifs a potom cez telnet cifs mountnúť do hdd/movie - alebo tam kde máš v E2 cestu na nahrávanie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
koaxA prečo by sa nesmelo? To nemá spoločné nič so sharingom alebo s niečím podobným. Obyčajné sieťové nastavenie boxu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
![]() |