Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

AMIKO alien enigma 2 v síti

Hezky den
Nějak se mi nedaří zprovoznit nahrávání po síti.
Neví někdo jak na to?
V E2 jsem nastavil povolení externíáho HD, vlastní server vidím ale nedaří se mi už nastavit disk a adresář.
Disk mám sdílený a např z televize LG ho vidím (server s diskem a adresářem)a mohu z něj i přehrávat soubory.
V sítových nastaveních v E2 jsem nastavil i jmébo uživatele a heslo pro server, tak jak jej mám nastavený ve W7. Server se sdíleným diskem jede na W7. Mám IMAGE
PKT_GM990_E2_HYPERION_v2_flash.zip
Diky za radu

arisat
Registrace: 1/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AMIKO alien enigma 2 v síti

To tady nehledej tady se to nesmí.Jinak dostaneš ovoce.

koax
Registrace: 2/2008

arisat

Sieťový HDD treba mountnúť ako cifs a potom cez telnet cifs mountnúť do hdd/movie - alebo tam kde máš v E2 cestu na nahrávanie.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

koax

A prečo by sa nesmelo? To nemá spoločné nič so sharingom alebo s niečím podobným. Obyčajné sieťové nastavenie boxu.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra