![]() |
|
TechniSat TechniStar S1 Jaký je poslední soft ?TechniSat TechniStar S1 Může mi nějaký majitel tohoto přístroje napsat jaký je poslední soft do přijímače ? A kde ho stáhnu ? A když dám nový soft tak programy zůstanou ? Nebo se musí znovu ladit , díky za odpověď |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar S1 Jaký je poslední s...Spíš napiš k čemu potřebuješ novej soft...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar S1 Jaký je poslední s...K zlepšení funkčnosti , párkrát se mi stalo že jsem zapnul přijímač a na tv tma šla jen čt 24 a to bez zvuku nebo se objeví hláška na tv nepodporovaný formát videa. |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar S1 Jaký je poslední s...Pokud je to v záruce, tak reklamačka. A jinak konzultovat se servisem. Nikde totiž není daný, že to novej soft napraví, resp. že neudělá nějakou jinou botu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar S1 Jaký je poslední s...Kolego jde o to zada máš Das Originál nebo upatlaninu z PLR. Dál: 1. jak ho máš dlouho a kdo ho instaloval a co za kartu ? 2. vypni ho z el. sítě, vyndej kartu a očisti kont.chip lékar. lihem. 3. když dáš restart na tov. nastavení - tak všechna nastavení smažeš - je důležité umět OK zakladní instál Satu. 4. při načítání noveho SW z OTA než se to dokončí NIC SE SATEM NEDĚLAT . Závěr : je důležité to umět a znát - jinat se Ti v obchodě při reklanaci možná VYCHECHTAJ - jde o to zda uměj. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar S1 Jaký je poslední s...Když se přijímač pokazí a to cokoliv tak se okamžitě mění sw. To samé kondíky ve zdroji To je v tomto národě asi vžité ,že.Jestlipak mění v počítači jakmile něco nejde softwer??ASI také . ;) |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: TechniSat TechniStar S1 Jaký je poslední s...Ještě mám v živý paměti jak u Technisatu S2 byl k mání na 19,2E novej soft, kterej když někdo stáhnul, tak mu tam kiksla CZ karta. Byl to soft pouze pro Němce a tady někdo zaspal a zapomněl to lidem říct. Kdo byl nedočkavej a stáhnul, tak splakal na výdělkem RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
jirka6090Poslední soft najdeš zde:https://www.technisat.com/de_DE/Downloads/352-515/ Ale jestli vyřeší tvé problémy, to je ve hvězdách. Mě s ním S1 šlape v pohodě. Kartu ICE mám ve stařičkém modulu SMIT Cryptoworks (zelenomodrý). Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |