![]() |
|
XTREND 9200-UPCVážení, má někdo tohle spojení fiber 40-modem cisco3925,nejsem schopen se připojit,smart tv,pc bez problémú,děkuji !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: XTREND 9200-UPCnevies sa pripojit cez ftp ? |
Gusepe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: XTREND 9200-UPCKdyby jste viděl co jsme vše už vyskoušeli včetně ftp ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: XTREND 9200-UPCSpyko to ako si sfaral do routra? Uz to ide, co si vsetko skusal? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Liguereuž jsme gunterem vyzkoušeli všechno,pluginy stahovat jdou,ale ven se nedostane nic,přijimač nevídí spojení,zatím to vypadá na problem s routrem,jinak jsem si už zvyknul,je to dobrý stroj s excelentním obrazem,aligátor pokračuje u sestry a ta je taky spokojená !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
Spykoskusali ste iny kabel ? Takze satbox nevidi ostatne zariadnia v sieti, ale pluginy idu stahovat ?Nemas tam nejaky limit na pocet pripojenych zariadeni ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: XTREND 9200-UPCNěco jako limit tam je ,ale vše jsem odpojil a nechal v modemu jen xtrend a nic,někdy to nenajde ani dns,přepisuje adresy ap.,prostě mi připadá jak říka gunter i na forech,že upc odchod/sdíleni/na některých portech blokuje!/jako čistý amater to není přímo z mé hlavy,to mě naučil gunter+vyčteno/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: XTREND 9200-UPCTo je ale totalni blbost, UPC jako provozovatel určitě nic neblokuje, kdyby to byla nějaká vesnická kabelovka možná. Zavolej, zeptej se nebo zvol jiného poskytovatele. Fičí to bez jakéhokoliv problému. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Matchboxxprosím tě,ty máš tohle spojení a fachčí ti to ? Byl bych ti neskutečně vděčný za třeba jen nastavení modemu upc,no pokud to nepujde tak mi stejně nezbude než začít rycle komunikovat s upc,už omezení na 2-3připojení se mi nelíbí !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: XTREND 9200-UPCSpyko na nete je dost moznosti odskusat ci ten port co mate nastaveny je prechodny alebo nie. Keby bol v tom problem, ale nezda sa mi to........ skus hladat port tester,scaner alebo podobne...........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: XTREND 9200-UPCDíky,budu muset projít znova i nastavení modemu,sám nemám odvahu ,počkám na kluka,na druhou stranu-všechno fachčí a tohle už jen třešeň na dortu,takže si až tak těžkou hlavu nedělám,naopak mi to pomohlo/díky gunterovi/se něco nového naučit,sám bych na to nepřišel !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |