Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

XTREND 9200-UPC

Vážení, má někdo tohle spojení fiber 40-modem cisco3925,nejsem schopen se připojit,smart tv,pc bez problémú,děkuji !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: XTREND 9200-UPC

nevies sa pripojit cez ftp ?

Gusepe
Registrace: 9/2006

Kdyby jste viděl co jsme vše už vyskoušeli včetně ftp ! :((

spyko

Spyko to ako si sfaral do routra? Uz to ide, co si vsetko skusal? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Liguere

už jsme gunterem vyzkoušeli všechno,pluginy stahovat jdou,ale ven se nedostane nic,přijimač nevídí spojení,zatím to vypadá na problem s routrem,jinak jsem si už zvyknul,je to dobrý stroj s excelentním obrazem,aligátor pokračuje u sestry a ta je taky spokojená !

spyko

Spyko

skusali ste iny kabel ? Takze satbox nevidi ostatne zariadnia v sieti, ale pluginy idu stahovat ?Nemas tam nejaky limit na pocet pripojenych zariadeni ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Něco jako limit tam je ,ale vše jsem odpojil a nechal v modemu jen xtrend a nic,někdy to nenajde ani dns,přepisuje adresy ap.,prostě mi připadá jak říka gunter i na forech,že upc odchod/sdíleni/na některých portech blokuje!/jako čistý amater to není přímo z mé hlavy,to mě naučil gunter+vyčteno/

spyko

To je ale totalni blbost, UPC jako provozovatel určitě nic neblokuje, kdyby to byla nějaká vesnická kabelovka možná. Zavolej, zeptej se nebo zvol jiného poskytovatele. Fičí to bez jakéhokoliv problému.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Matchboxx

prosím tě,ty máš tohle spojení a fachčí ti to ? Byl bych ti neskutečně vděčný za třeba jen nastavení modemu upc,no pokud to nepujde tak mi stejně nezbude než začít rycle komunikovat s upc,už omezení na 2-3připojení se mi nelíbí !

spyko

Spyko na nete je dost moznosti odskusat ci ten port co mate nastaveny je prechodny alebo nie. Keby bol v tom problem, ale nezda sa mi to........ skus hladat port tester,scaner alebo podobne...........

liquere

Díky,budu muset projít znova i nastavení modemu,sám nemám odvahu ,počkám na kluka,na druhou stranu-všechno fachčí a tohle už jen třešeň na dortu,takže si až tak těžkou hlavu nedělám,naopak mi to pomohlo/díky gunterovi/se něco nového naučit,sám bych na to nepřišel !

spyko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra