![]() |
|
Nové Magio SatČo je Nové MAGIO SAT?ST spustí aktualizovanú verziu digitálnej televízie Magio SAT na novej satelitnej pozícii 1W. Táto zmena je súčasťou prechodu zo satelitného Amos (pozícia 4W) na satelitný Intelsat a Thor (pozícia 1W). Nové Magio SAT bude dostupné pre všetkých existujúcich zákazníkov Magio SAT. Zmena na novú satelitnú pozíciu prinesie viacero výhod: -môžete sledovať viac televíznych kanálov bez zmeny ceny služby, -väčšia ponuka prémiových balíčkov, -HD balíček do konca roka 2014 zadarmo, Nová satelitná pozícia vyžaduje malú úpravu a prestavenie polohy antény, aby bolo možné prijímať satelitný signál z inej družice (pozícia 1W). Toto nové nastavenie si môžete urobiť sami, prípadne využiť asistenciu technika ST. Prečo robiť nastavenie NOVÉHO MAGIO SAT sám? Ak sa rozhodnete zmeniť nastavenie antény sami, môžete nové TV kanály sledovať už do 24 hodín od uskutočnenia zmeny! Nemusíte čakať, kým vás bude kontaktovať technik, čo vzhľadom na vysoký počet zákazníkov môže trvať aj niekoľko mesiacov. Návštevu technika nie je možné objednať ani rezervovať. Pre zákazníkov, ktorí si zrealizujú zmenu sami, má ST navyše pripravené ďalšie výhody: -televízny HD balíček do konca roka 2014 zadarmo -budete medzi prvými zákazníkmi, ktorí si začnú užívať nové televízne kanály a ďalšie výhody nového Magio SAT. Neoficiány termín spustenia je 9. máj 2014 |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Nové Magio SatSuper ,konecne! |
robert79
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 442 |
![]() |
|
RE: Nové Magio SatAko Magio sat funguje? Musim mat iba ich prijimac alebo davaju do najmu iba kartu alebo ako to funguje moze mi niekto povedat? |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Nové Magio SatMagioSat zacne byt zaujimave, az ked daju do ponuky samostatny modul s kartou.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
LucaBrazzaR^ presne tak. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Nové Magio Sato modul ani tak nejde, lenze sme vsetci zvedavy na cenu € ked vtačka lapaju pekne mu spievaju , HD do konca roka grátis :)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: Nové Magio Satbude to ako vždy u telecomunistov4.99EUR/mes*, pri podpise zmluvy na 24 mesiacov a potom malými písmenkami že akčná zľava platí na prvých 6 mesiacov viazanosti - na zvyšok to bude 16.99EUR*. Výpoveď možná pri úhrade pokuty ktorá je vyššia ako celkový nájom na 24 mesiacov. Po uplynutí 24 mesiacov klasický turecký trh, cena podľa toho, kto má lepšie nervy pri zjednávaní či užívateľ alebo telecomunistický zamestnanec. Prečo by sa malo niečo zmeniť? *uvedené ceny sú vymyslené |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
LucaBrazzaSamotné moduly s kartou by mali byť v ponuke Magio Satu a Digi Slovakia od 1.9.2014 |
milosza001
![]() |
|
Dagy2V Telekome už nie je podmienka viazanosti na 24 mesiacov. ak sa tak rozhodneš, pri každej službe (TV, internet, mobil) je príplatok 5 Eur mesačne. |
milosza001
![]() |
|
Tie ceny su ineNa stranke Telekomu v zalozke chytry balik si pozrite, aku cenu budete platit. 10€ za M verziu, 15€ za L verziu a 20€ za XL verziu (nove programy navyse).Oplati sa hlavne vtedy, ak mate uz nieco od Telekomu, napr. internet alebo pevnu linku. Da sa k existujucim sluzbam dokupit Magio Sat a zmenia Ti aj cenu za produkty, ktore uz mas. Na ich stranke si to mozes krasne nakonfigurovat.Napr ja mam ich Turbo 3 internet (co je xl internet teraz) plus pevna linka M a MagioSat XL budem platit dohromady 32€ (plus 2 eura box), co doteraz som platil 38€ aj s Digi. Idem do magiosatu. |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Nové Magio Sathura do toho,vyhodim VU solo 2 a dreamboxi,a idem do magio..:) |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
@freeeR^ R^ R^ :laughing: |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Nové Magio SatProsim, kam to budes vyhadzovat? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nové Magio SatToto je teraz zaujimave.Internet co mam + Magio Televizia L (co je Digi Maxi balik + Sport 2, Slovak Sport 3, Viasaty) mi vychadza na 24,98€ mesacne. Teraz by som mal Internet L + Digi Standard = 25,09€ mesacne. Cize ked prejdem komplet do Telekomu ziskam o dost lepsi programovu ponuku za rovnaku/lepsiu cenu. No nie je to chytre? :D LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L
|
Eddward
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
miloszadobre si prečítaj cenník, nie marketingové pindy na web stránke. Nezmenilo sa nič, spôsob akým je cenník napísaný, t.j. že musíš požiadať ak chceš niečo naviac a oni to láskavo môžu schváliť a potom ti dovolia platiť za to tu pretrváva z 50-tych rokov.akciová cena za balík platí pri viazanosti, nezabudni na inštalačný poplatok, ktorý je napr. pri internete bez viazanosti 100 (slovom STO) EUR. A hneď sme niekde inde. slovom a ich bonmotom povedané: "Zažite to s nimi" ja už ich mám plné zuby. |
Dagy2
![]() |
|
perličkycitát:"Ak Účastník požiada o zmenu Programu služby Televízie a táto žiadosť Účastníka bude Podnikom akceptovaná, Podnik uskutoční zmenu programu služiebnajneskôr v lehote 5 pracovných dní odo dňa účinnosti Dodatku k Zmluve o poskytovaní verejných služieb, predmetom ktorého bude táto zmena" čiže to, čo u prekliateho SL vybavím v 24hodín denne s kreditnou kartou, tu trvá 5 dní. a ešte jedna aby som tu moc "neprudil" (cenník str.4) Zmena Programových balíčkov (1 Programový balíček za iný Programový balíček) 1,97 € Zmluvná pokuta Za nedodržanie 6-mes. doby viazanosti na TV balíček HBO + Cinemax 15,00 € |
Dagy2
![]() |
|
RE: Nové Magio SatDagy, vyberas z cenniku nezmysly. Oficialnym cennikom sa nic neriadi. Ten je skor povinnostou, precitaj si cenovy vymer.Inak sa udivujem v tom, ze mas tolko casu a hnevu v sebe, ze si sa dokazal v tych cennikoch tak dlho rypat, aby si mohol pastnut to, co si pastol. Inak stavim sa, ze telefonujes cez tesco mobile a sledujes len skylink digital aj to ti este vadi platit 1,20 SP. |
Javi
![]() |
|
javičas som si našiel, pretože mi končí u súdruhov viazanosť na internet a tak hľadám čo s tým keď teraz je všetko také chytré a skoro zadara.U sl mám roky kombi+hbo maxpack a svoj prijímač za ca 18k českých. a vôbec mi to nevadí platiť, pretože som zvyknutý, že za služby sa platí. Až na to nebudem raz mať budem čítať doma knižky, večer spať a nebudem tu vyplakávať kvôli serpo. Vadí mi len to, že počas sledovania telky ktorú si platím, musím 20x za hodinu preskakovať "chytré" orgie tejto firmy a vadí mi to, ak niekto - presne ako píšeš - nie je ochotný dať normálny cenník koľko pýta za svoju službu ale schováva to. To mi skutočne vadí. ešte dobre, že timeshift funguje normálne u všetkých prijímačov. |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2ja už Magio mam aj internet od nich a viem, o com hovoris, mam skusenost, ked som zrusil IPTV, nikto mi nic nepovedal a bezal mi internet za neakciovu cenu 50 eur, ked som to zistil, trosku som si pokrical, a urobili mi novu lepsiu zmluvu so spatnym datumom, inak teraz som sa furt reklamoval Magio box a dostal som ako kompenzaciu 20 eur, viem nic moc, ale ako vravis, lepsie ako hrdzavym koaxialom do oka |
milosza001
![]() |
|
miloszaurčite sa s tým dá vydržať. O tom niet pochýb. Niekedy sme mali 3 programy (ten tretí bol vypínač) a neumreli sme.nakoniec treba priznať, že sú len takí ako im dovolí konkurencia. A keďže zamestnanci týchto operátorov len prestupujú od jedného k druhému je systém podobný u všetkých. Únikom je len tá knižka. |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2R^ Maš veru pravdu |
milosza001
![]() |
|
RE: Nové Magio Satchlapci, mam skusenost s telekomom, ze ked sa zmylia, tak uznaju pravdu.ak mate nejaky konkretny problem, dajte mi vediet, mam spolahliveho predajcu v Bratislave, rad poriesi |
Javi
![]() |
|
RE: Nové Magio SatKazdopadne je, ako pise milosza, dobra sprava, ze bude samostatny modul s kartou. Pokial bude prijatelna cena, moze to byt velmi zaujimava alternativa, resp. doplnok hoci k inej platforme. R^AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
Javikaždopádne vďaka za ponuku, končí mi to niekedy v lete.som cez pevné linky, mobily a teraz internet zákazníkom tejto firmy viac ako 20 rokov. Napriek tomu pri obnove viazanosti (lebo bez viazanosti by som platil neuveriteľné poplatky) vždy musí človek vyjednávať ako na tureckom trhu. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Nové Magio SatDagy, nemam problem s nimi handlivat ako na tureckom trhu. treba to brat ako hru, a ked to nejde, treba pohrozit vypovedou a odporucit kontaktovat retencne. drzim palce! |
Javi
![]() |
|
![]() |