![]() |
|
Technisat Digit Isio střihAhoj,pokud pořídím např. 12 hodinový záznam,který se skládá z více programů,je možné vystřihnout pouze ty,které mě zajímají a chci je uložit ? Mám na mysli střih přímo Isiem,abych nemusel přendavat externí disk. Dík |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit Isio střihPřendavat disk,tím jsem myslel,abych ho nemusel pořád připojovat k PC,ve které bych také provedl střih. |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat Digit Isio střihjde to, ale jen pokud je disk naformatovan na ten Technisat format. Pokud das FAT32 a nebo NTFS tak strihat nejde. Myslim primo v prijimaci. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 975 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit Isio střihOk tak proto mi to nepustilo,mám NTFS. |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat Digit Isio střihNepouzivaj NTFS ani FAT 32. Sice to funguje, ale robi to blbosti....hlavne, ked je uz na disku viac poloziek.Pri formate TSD, je vsetko ok, mozes zostrihat nahravky ako potrebujes, ulozit a premenovat. Pri velkej dlzke nahravky, alebo nahravke s velkym datovym tokom a tea velkym objemom dat, trva trochu dlhsie rozdelovanie nhravky, ak tam mas v kuse 12 hod - to je celkom dost. Samozrejme po rozdeleni na mensie casti, sa s tym da pracovat v pohode. Strih a editacia nahravok v Isiu, je s poslednymi fw velmi dobra. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit Isio střihMein Gott :crying:slava viem že to je vždy to posledné, ale niekedy naozaj nezaškodí aspoň hodinu venovať prečítaniu manuálov. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
![]() |