![]() |
|
Aktivace Markíza HDBidlo nikdo ti nic nepošle údajně 9.5 kdo nemá Markízu hd aktivovanou tak ji vypnou aspoň já jsem si to zjišťoval sám s mailem na skylink kde sehnat ten odkaz na aktivaci a oni mi jej poslaly.tady je odkaz pro všechny kdo to chtějí aktivovat jinak prý šlus http://www.skylink.sk/chcem-markizu-hd. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Aktivace Markíza HDJe to bez problémů, jdou aktivovat slovenské i české karty.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Aktivace Markíza HDDobrý den,zatím se provádí průzkum mezi zákazníky, kteří chtějí sledovat Markízu v HD a týká se slovenských zákazníků. Cenové podmínky zatím nejsou známy. Program Markíza HD je v základním balíčku Digital. S pozdravem Mirka Hovězáková Zákaznický servis SKYLINK Zeptal jsem se na SKYLINKU na registraci MARKIZY V HD a dnes ráno přišla výše uvedená odpověď. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Aktivace Markíza HDTo je teda slušnej úlet, když Skylink zaměňuje registraci programu s nějakým průzkumem RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Aktivace Markíza HDahoj je to zajímavý, průzkum a vypnutí k 9.5 tak nevím jak si to přebrat tak proč píšou že to vypnou k datu to je opravdu volovina asi neví co píší |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
Aktivace Markíza HDPrieskum, pretrvavajuce vyjednavania s operatormi... Markiza mozno vo svojich podmienkach polavi alebo naopak pritvrdi. Ak jej to prejde, tak bude nasledovat JOJ, Nova...Moja spekulacia. |
robso
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Aktivace Markíza HDA co ma robit, ked pitomci hlasuju ze ju chcu tak platte si ju.. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |