Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Signál RTVS HD putuje k Media Broadcast dist. TP

Dobrý deň, chcem sa opýtať, čo to znamená. Ja som to skúsil a mne to ide. Obraz sa mi zdá málinko krajší ako cez STV HD MediaBoard. Dík.

chance2
Registrace: 2/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Signál RTVS HD putuje k Media Broadcast di...

hmm tak to si si nenasadil brejle, obe STV HD maj stejny datovy tok

chocholos
Registrace: 11/2007

https://www.parabola.cz/zpravicky/21884/signal-rtvs-hd-putuje-k-media-broadcast-pres-distribucni-tp/ tu je to snáď zrozumiteľne vysvetlené.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

chocholos

to chocholos: Nevidím dátový tok!

chance2

Jste normální?

Běžte se léčit!! za 24 hodin jsou zde 4 nově založená témata o STV HD, a to je na titulní stránce pod článkem ještě diskuse!!! Opravdu to musím znova zopakovat... žumpa, plebs....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

dodatek

Na Titulce jsou k STV HD 4 (slovy ČTYŘI) články, pod třemi je diskuse.... Na stejné téma....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

to: apriliasrv

Pod ZPRAVIČAMI nikdy!!! nie je možné založiť diskusiu, to si si mohol všimnúť. Ostatné diskusie sa týkajú STV HD na bežnom transpordéry. Ja sa pýtam na distribučný TP a taká diskusia tu založená nebola.

chance2

april

ked ta to nezaujima tak nereaguj lachke

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

chance2

aha, takže bude jedno téma o TP, jedno o zvuku, jedno o EPG, jedno o formátu obrazu, jedno o hokeji jako takovém, jedno téma o síle signálu, jedno o barvě kravaty moderátora a jedno o velikosti loga... a to vše jen proto, že "taká diskusia tu založená nebola"?!?!?

Jak málo stačí někomu ke štěstí a zvednutému Egu.....

apriliarsv

Jupi....

Hele, mě je to fuk, já nejsem z těch, kterým by tohle fórum pomáhalo, pro mě za mě se zde klidně může probírat hustota exkrementů v septicích - jakože o tomhle to zde je...

Můj obrázek to tu není a rozhodně mě to neživí, takže já jsem opravdu klidný....

apriliarsv

apriliarsv

V diskusii o STV HD sa rieši stav hokeja a podobné krávoviny. Hokej na STV HD ani komentár ma nezaujíma. Mňa zaujíma dátový tok, ktorý nevidím, zaujíma ma kvalita obrazu, aké je oneskorenie, keďže zrejme ide o distr. kanál, ktorý ide ďalej na satelit, prečo nie je možné trebárs ušetriť na kapacite a nechať spustený distribučný kanál verejne pre users apod. Ak nemáš s čím prispieť ďalej sa venuj prosím svojmu ocasu.

chance2

chance2

nic proti ale apriliarsv ma svatou pravdu... je jedno jestli kecas o hokeji nebo kvalite nebo buh vi cem... staci jedno tema a tam treba napsat do nadpisu "datovy tok" nebo o cem to chces kecat a my se potom zaridime a pripadne odpovime... ber to bez urazky ale 4 temata ti jsou malo?????????

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

chance2

Čo si čakal, aké reakcie? Veď to už to bolo vysvetlené aj v hlavnej správe. Ako sa nato dá inak reagovať, keď sa spýtaš, že čo to znamená? Takže jediná normálna reakcia je, že aj mne to ide a aj mne sa zdá obraz trošku krajší. Alebo sa súperíte v počte založených sprostých tém?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Já založím ještě jedno a to Kdy bude konec Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Takže to raději ukončíme.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra