![]() |
|
velikost paraboly a TP 11797 SkylinkZdravím,potřebuji prosím poradit.Mám parabolu o průměru 80cm asi 4m nad zemí(byt v přízemí,naproti přes ulici 30m vzálený panelák 9 pater,bydliště střed.Čechy).TP 11797 od Skylinku jako první vypadne při špatném počasí,hlavne HD programy,ostatní TP jdou.Pomůže prosím větší parabola???Děkuji. |
zd09
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 32 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: velikost paraboly a TP 11797 Skylinknení parabola jako parabola, měl jsem 80cm parabolu k satelitu a s monoblokem, nebyla šance dostat lepší signál...taky vypadávala, dokonce i se singl kovertorem pak jsem pořídil 67cm http://www.omko.cz/parabola-pro-67-app-panorama/ a úplně v pohodě i za hustého deště parabola může být zmetek, jako ta moje... |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
to HYPERKonkrétní parametry neznám, pouze z logiky maximalizace zisku plyne, co jsem výše odhadl...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
rejčapřitom by stačilo tu 80tku "zmetek" nastavit,ale výměna je jistota,že ta nová zmetek nebude :))) :O :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrnastavená byla, asi byla špatně zakroucená z výroby, nevím... |
rejča
![]() |
|
rejčaNemusí byť vadná od výroby, stačí, keď si objednáš 1ks cez eshop a tam ju zabalia do zmršťovacej fólie tak, že fólia ju natrvalo zdeformuje.Tak sa trápil kamarát, ktorý si všetko zmontoval a nemohol nič naladiť. Po pár minútach som nastavil 19,2E, ale stačilo dotiahnuť skrutku držiaka a nič nešlo. Potom som na parabolu mrkol zboku, tak som tú vrtulu ručne "vytvaroval". Ono to ide, ale, nie je to pravé orechové. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: velikost paraboly a TP 11797 Skylinkto je fakt, taky varianta - ano byla z e-shopu... |
rejča
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |