![]() |
|
LTE 800 MHzUž i ve Strakonicích a v předstihu straší některé ,,firmy´´že jim nepůjde bez filtru settopbox. A nabízejí tyto filtry i s montáží za předražené ceny různým SVJ a podobným subjektům.Já byc to řešil až to přijde i k nám. Co Vy statní na to, hlavně Pražáci ? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: LTE 800 MHzSamozrejme, sum zustane, signalu ubyde, takze odstup C-N se zhorsi o utlum filtru. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: LTE 800 MHzPro mě je velmi užitečný materiál z CTU - výsledky experimentu... lze z něj vyčíst daleko víc než z chytrých keců rádoby odborníků kteří tvrdí že žádné rušení nebude atd...V materiálu jsou mj. změřeny charakteristiky několika konkrétních LTE filtrů které rozhodně nenasvědčují nějakému drastickému problému ve snižování C/N na zbytku TV pásma (útlum kolem 1dB) Problémy budou a velké hlavně u běžných individuálek kde není pravidlem kanál.zpracování. Operátoři časem určitě budou max. povolených výkonů LTE vysílačů využívat a pak bude plno lidí s PL sítěnkami nebo vůbec i s kvalitními pásm. zesilovači v loji a filtry mohou věc jednoduše řešit. Zvláště v místech složitějšího vzdáleného příjmu DVBT atd... Zaujal mě filtr FAGOR LBF 766 který se dá sehnat už za nějakých 180,- tak jsem na něj zvědav, protože už teď bez ohledu na LTE800 je třeba stále častěji řešit problém s pásmem 930MHz |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
RE: LTE 800 MHzsouhlas, zajimave pocteni (Maneto, dik za odkaz), nejak jsem se u Wisi ani na Googlu nedopracoval, co je to za antenu (uvedeno Wisi FT 01) jenz pouzivaji k mereni |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: LTE 800 MHzMozna tahle: http://www.kilosense.com/schwarzbeck/antennas/ft01tab.pdf Pro UHF je to v podstate sito s 2x2 dipoly. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
LanceMame stejný vkus...:-) uz jsem jich par objednal do kufru. Jsou pro me ideální, ja končím v regionu na K56, takže ideální poměr výkon/cena.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: LTE 800 MHzTO: Saxon,Lance - také jsem na ten filtr koukal už, ale bohužel v mém regionu končím na tom K59 a mnohde také pokud není použitelný Cukrák tak Bukovka a tam je zas K58 - což je prašt jak uhoď :-( |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: LTE 800 MHzNa půlce Moravy zase valí K59, na severu Čech dokonce K60... nedá se to říct jinak než že na CTU jsou howada když nacpali LTE downlik hned vedle... :((( |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
RE: LTE 800 MHzNo tak já mám i k 60, tak se v červnu uvidí po testech, co to udělá :-/ U 59 to jde zlikvidovat obstojně. Pásma ořezávám už delší dobu obě PP-08 F (na běžné ITA), protože bez toho bych si v městě neškrt. ;) Tak uvidím, zda to bude stačit, či se bude muset ještě doplnit o další. Hodně bude záležet na vzdálenosti BTS a směru příjmu.Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |