![]() |
|
Chang hongChtěl bych koupit TV Chang Hong 102 cm uhlopříčkou se SAT tunerem za 7,5 tisíc. Dělám dobře? |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Chang hongTak tuhle otázku si budeš muset zopdovědět sám. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Chang hongTy se na to budeš koukat, v této cenové relaci nemůzeš udělat moc velkou chybu. ;) R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Chang hongTo bude šrot. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Chang hong" v této cenové relaci nemůzeš udělat moc velkou chybu" R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
nebrat,obraz je velmi průměrný se všemi neduhy levného zboží.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE:Chang hongDo kuchyně dobrá! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Chang hongSi ji kup a dozvíš se konečně, proč mají Asiati na šikmo oči. :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Chang hongAuta este nerobia? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Chang hongZa 5000 jsem na Bazošu koupil 4 roky starého Full HD plazmového Paňasa 42 palců. Lepší než neznačková LEDka za sedmičku.Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
navrazdepokud chceš levnou Tv podívej se na značku Finlux. V levných televizích to je zcela jiná káva.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
CHanghongJe to věc názoru a signálu. Syn tuto televizi koupil cca před měsícem, zatím jede bez problému cca 1 měsíc v režimu DVB-T v městské zástavbě v Brně a na malou balkonovou anténu typ Shark. Myslím si, že řada radilů by při zalepení nápisu fy a nalepení značky Sony a pod nepřišla na to, že je to výrobek Ch... z ČR. Já sám mám tuto značku v provedenín 24" v kuchyni již 2 roky a jedu na ní v DVB-S s modulem Irdeto CW, který jede absolutně bez problému s kartami Skylink ICE a v režimu "Cardspliter". A nebyl ani žádný problém při přeladění frekvencí Skylinkem v 04/2014 na rozdíl od jiných přijímačů např. Technisat a pod, které rovněž provozuji. Ovšem grafika SW SA přijímače odpovídá ceně. Ovšem satelitní přijímač šlape perfektně na rozdíl od některých přijímačů některých excelentních značek. Za tu cenu je to víc než dobrý přijímač. |
rybarz47
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
každé zboží má svého kupce....Čang-čong většinou vidím u sociálně slabých spoluobčanů, kteří nectí pravidlo.....nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat levné věci. Jinak ten odkaz na Finlux mohu jen doporučit, koupil jsem ho mámě ( důchodkyni ) a naprostá spokojenost. :8)DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
Finluxje uvas viac rozsireny u nas slabota. Nieco som nasiel info 2-3 roky dozadu, ze pouzivaju panely samsung, je to pravda? Plati pre dnesne telky finlux? Ani na ich stranke som nenasiel moznost aktualizacie fw, nie je to dnes uz vsade normalne ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Chang hongPánové, já jsem dal za Philips 52PFL8605 (druhý nejvyšší model) 54.000 Kč a půl roku po záruce mi leží doma neopravitelný. Dle značkového servisu Philips nejsou náhradní díly. Já jsem s drahou elektronikou skončil (a to se říká (říkalo), že "nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci"). Je to kravina. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
mispiak sa dobre pamatam zhanal si panel, vtedy som nasiel na nete a poslal ti odkaz. Problem bol asi cena, bohuzial tak velky rozmer nieco stoji tusim okolo 1000€ to bolo. Informoval si sa tam ? Bolo to tusim niekde v nemecku.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Re: pigfuckerA máma by byla naprtosto sdpokojená i s televizí Changhonk a možná i spokojenější kdyby věděla, že se jedná o výrobek společnosti Changhonk ..... s.ro. vyráběný v továrně sídlící v Nymburce, který je navíc cca o 3000 Kč (možná i více dle typu) levnější. Holt někdo je snob a chce být IN a musí jezdit ve Ferari za 1-2mil. Kč a někomu stejnou službu udělá Fabie za 250 000. Při uhlopříčce TV 102 cm a natož pak u lidí dříve narozerných a i u příjmu DVB-T je rozdíl v obrazech u různých zmnaček téměř nepoznatelný. To nemá z sociálnímí skupinami nic společného. Pokud chce někdo vyhodit zbytečné peníze navíc a podporovat fabriku ve Finsku je to jeho problém. Ja chápu, že byznys je byznys a z větší ceny je větší rabat pro prdejce. Ale ta popučka že "nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci" v naší společnosti už dávno neplatí. A platí to i o satelitní a televizní technice. |
rybarz47
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
čangčongmě nevadí,spíš ten vestavěný sat.tuner R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Chang hongvestavěný sat. tuner pouźívat není povinné, nebo ano?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaporuším nařízení admina,abych na tvoje kraviny nereagoval,souhlasím, u hifi věže taky nemusíš používat CD a kasety a Gramofon,stačí zesilovač a rádio R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ČahongMám dva malé 19 a 22 mimo X dalších a když jsem koupil v listopadu 13 značkovou 107 tak po 14 dnech jsem si nadával,(když se podělal ovládací panel a v záruce to trvalo fi.Sharp 4neděle s opravou)že jsem nekoupil čahong,který běhá bez problému na solár už 2 roky a žádnej modul mu nedělál potíže,akorát možná rybář přišel na to jak přidat nový transporder,bez rozhozu stávajících ? ? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranber to tak,že to není o značce,kdyby odešel panel čančongu,tak po 14 dnech by sis nadával,že jsi znovu nekoupil sharpa,to je normální postoj,když někomu odejde philips,říká už to nechci do baráku a koupí LG a chválí si ho i po létech a říká,dobře ,že jsem koupil LG,o tom to není R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
navrazdeChanghong 102 jsem viděl v Makru 2011 na podzim a protože jsem nevěděl,že to je česká firma ,přesto,že se mi libil,tak jsem ho nebral.A vzal jsem Sharpa,kterej má krásnej obraz,ale neskutečně bojuje s CI+ šitlink ready modulama,což u čahonka neznám,(jako Goldeny M,Amika atd)ač se šizlink snaží o sto6 |
korkoran
![]() |
|
RE: Chang hongPosla mna sa do 40" menejkvalitby panel moc neprejavi. Preto je skoro jedno az na fumkcie co to je.Aj ked pri tej 40-ke uz to zacina byt vidiet, ked je problem...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pierrpetrtu zmínku o adminovi sice nechápu, ale moje poznámka je o tom, že všechny funkce v televizi používat přece nemusíš a rozhodně to není důvod k špatnému hodnocení. Ale důvody ke špatnému hodnocení tu jsou ale zcela jiné.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
no jo péťokdyž mi odejde něco u čahonka,tak zavolám do Nýmburka a mám to za dva dny doma.Mluví tam taky česky.Volal jsem tam kvůli třídění programů. |
korkoran
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |