![]() |
|
Chang hongChtěl bych koupit TV Chang Hong 102 cm uhlopříčkou se SAT tunerem za 7,5 tisíc. Dělám dobře? |
navrazde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 136 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
korkoranto je jasné,podpora je výborná,i na to musí kupující koukat,jenže to 99% lidí neřeší,až po problému,kuba-já čančong chválím,kde můžu,ale pokud nepotřebuji autojeřáb,k ježdění si koupím auto R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrJo, jak je libo, ale nevnucuj to ostatním. Mám taky auto s tempomatem, přesto , že ho nepoužívám. Cítíš ted diametrální rozdíl, vůči tvému přirovnání?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubanikomu to nevnucuji proboha,ani nedoufám,že můj názor někdo bude číst,každý ať si koupí co chce,jen se možná třeba zamyslí ,proto píšeš i ty,nebo se pletu? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Chang hongAno, jak píšeš Petře ,jen se možná třeba zamyslí , A za stejnou cenu klidně koupí se sat. tunerem a klidně ho nemusí používat. Proto už takovej blábol nepoužívej, není to argument, je to blbost.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
liquereAno, na googlu jsem panel dohledal, ale 1.100 EUR v žádném případě do opravy nedám (a to nepočítám ještě clo + DPH). TV jsem otevřel, uvnitř jsou jen 3 desky. Na googlu jsem našel pouze desku zdroje za 86 USD a tu jsem objednal. Závada TV je, že po zapnutí jde asi 2 až 3 minuty, potom se vypne a za 3 až 4 sekundy se zase zapne atd. Po sundání zadního krytu TV šla asi půl hodiny a až pak se vypnula. Je možné, že opravdu bude chyba ve zdroji (dle značkového servisu prý je zdroj OK). Uvidím, až zdroj přijde a vyměním ho. A pokud chyba ve zdroji nebude, ztráta 86 USD zase nebude tak bolestivá. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
mispino na panel bych to takto netypnul,zkus ho rozkrytovat a zezadu na něj pusť větrák,koukni na teplotu procesoru R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kubao blábolech jsi tady tytady si počti https://www.parabola.cz/forum/reply-687716/ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Chang hongPetře, ten odkaz se ti povedl! :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
mispitak ti drzim palce, ta suma za zdroj je pri tej telke akceptovatelna a ked ti pomoze, mozes mat este roky super zazitok. Len nechapem, ze v tom odbornom servise nevedeli jednoznacne urcit zavadu, ked len tipujes na zdroj? Napis potom ako si dopadol ..... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereVe značkovém servisu mi řekli, že se díly nemění, protože jsou součástí panelu, prý se mění celý panel a ten nikde není. Kdyby nebyla TV tak drahá a jen 2,5 roku stará, vyhodil bych ji. Když jsem TV otevřel a zjistil, že jsou tam 3 desky, které se dají vyměnit a obrazovka je určitě OK, hledal jsem desky na netu. Našel jsem jen desku zdroje a pak celý kompletní panel. Dám vědět, zda byl vadný zdroj nebo závada je jinde. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |